Velkommen til King Goya!

Jeg er en profesjonell journalist og fotograf med lang erfaring fra aviser, ukeblader og elektroniske medier. Jeg har vært rundt omkring i verden, også som profesjonell reisereporter. I 2013 lanserte jeg dette reisemagasinet www.kinggoya.com. Ideen er å dele mine og andres erfaringer, og servere nyttig informasjon, nyheter og gi råd til deg som skal ut på reise. Følg med på King Goya, og du vil finne inspirasjonen du trenger for å begynne planlegging av en tur eller din neste ferie.

Proffe reportere besøker nye og velkjente reisemål, vi skriver om byer, hoteller, restauranter, møteplasser, barer og puber, kultur, utflukter og om møte med interessante mennesker.

En person klarer ikke å dekke hele verden på egen hånd. Derfor har jeg den glede å presentere andre reiseglade og oppegående skribenter. Len deg tilbake og gjør klar til å utforske noen av verdens mest interessante reisemål. King Goya publiseres på norsk og engelsk.

Vi vil aldri akseptere gratis eller rabatterte reiser eller produkter som krever ros eller positiv anbefaling. King Goya vil alltid gi ærlige meninger og kritikker. Våre artikler baseres på personlige erfaringer og meninger, og vi er ikke ansvarlig hvis du ikke får den samme opplevelsen.

Vi tar gjerne imot tips, ros og ris.

Gudmund Lindbaek
Redaktør Kinggoya.no / Kinggoya.com

Utgiver:
Goya Media Limited
Kentish Town, London NW5
Storbritannia
Kinggoya.com – Kinggoya.no
E: gudmund@kinggoya.com
UK: +44 7580 42 9975
Skype: gudmund.lindbaek
Facebook: kinggoya9
Twitter: kinggoya1
Instagram: kgmagazine

Norge:
Gudmund Lindbaek,
1555 Son
Norge: +47 902 21 390
Facebook: KingGoyaNorge