Luksus i rolige omgivelser

juli 21, 2015
Sist endret 
juli 21, 2015

Fire kokker tilbereder alt du ønsker

HUA HIN, THAILAND: Langs kysten mellom de to byene Pruchuap Khiri Khan og Hua Hin ligger Evason Hotel, et femstjernes hotell som tilbyr det meste av fasiliteter på sitt område.

Fasiliteter. Hotellet spiller veldig mye på nytelse. Palmer, behagelige lys, rikt planteliv og små hustander med hotellrom på et stort område. Man får hele tiden følelsen at man ikke er på et overfylt område selv om hotellet er relativt fullt hele tiden. Ønsker man for eksempel å lære thaiboksing eller språket så kan man melde seg på kurs som er arrengert i skoleavdelingen på hotellet. Tenninsbaner, treningsrom, bueskytting, sandvolleyballbane, og et imponerende spaområde er også til gjestens tilgjenglighet.

Mat og drikke.
Frokost på hotellet er av øverste hylle og fire kokker tilbereder alt av frokostretter du måtte ønske. Et stort utvalg av vestlig mat er tilgjengelig og betjeningen er alltid klar for påfyll med kaffe eller te når du sitter ved bordet. Restaurenten 'The Beach' har en behagelig og romantisk innredning. Menyen var kjedelig og standard. Prisen var stiv i forhold til hva du fikk servert, men maten var utmerket. Det ligger et par små restauranter langs stranda, forståelig nok betydelig rimeligere enn på hotellet.

Rommene. Evason imponerer med behagelig design og riktig møblement. En stor seng og en divan med store puter for avslapping, samt en veranda til å nyte stillheten, gjør innredningen perfekt. Badet var derimot en liten skuffelse og man burde hatt dusjkabinett istedet for badekar. TV er gammel og ikke flat-screen. Ingen internett på rommene.

Øvrig. Hoteller ligger med stranden og det er mulig å leie sykkel som koster 40 kroner timen på hotellet. Eller en moped som man får leie på stranden for 30 kroner døgnet. Med moped er det muligheter for å dra på litt lengre utflukter og finne den stranden man liker best.

Konklusjon. Evason leverer høy standard til en gunstig pris. De prøver å kompensere ved å skru opp prisen på mat og leie av diverse utstyr, Spa og utflukter. Likevel tror jeg de bommer litt når man får gjester som ønsker det billigste alternativet. Hotellet er perfekt for par eller eldre som ønsker en rolig og behagelig ferie. Hotellbetjeningen er veldig hyggelig og imøtekkomende. Det virker også som hotellet ønsker å beholde sin standard på alle punkt, noe de lykkes med. Hvis du ønsker fine strender og muligheter for snorkling bør du reise lenger sør i landet.
 

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu