Ny pris og heder til King Goya - til topps i Storbritannia

februar 11, 2022
Sist endret 
mars 9, 2022

«Et bevis på dedikasjon, dere har vunnet til tross press og vanskeligheter»

LONDON: Det påstås at en positiv nyhet aldri kan gjentas for ofte. Derfor virker det nesten som en reprise når King Goya atter en gang har fått en gjev media pris – denne gang kåret til Storbritannias mest inspirerende reisemagasin 2022. Eller som prisen heter på engelsk; «The Most Inspirational Travel Magazine – UK»

Som dere sikkert vet, King Goya online travel magasin publiseres både på norsk og engelsk. I 2021 ble den engelske utgaven kåret til Europas beste nettbaserte reisemagasin. Så dukker altså pris nummer to opp – som det mest inspirerende i Storbritannia. Gledelig er at prisen kommer samtidig som det meste av verden gjenåpnes etter to år med pandemi som i stor grad satte en stopper for feriereiser.

Takk og pris

«Alle sier takk og pris til heder og utmerkelser, og spesielt denne prisen som står i stil med vår profil – nemlig å levere inspirasjon til folk som vil oppleve litt mer enn å ligge på solseng rundt Middelhavet. King Goya leverer inspirasjon – og det gjør vi på norsk og engelsk», sier redaktør og journalist Gudmund Lindbaek.

King Goya ble startet i 2014 med to nettsider – en på norsk og den andre på engelsk. Vi publiserer reise-reportasjer fra mange land, men også praktisk informasjon, ideer og inspirasjon for folk som vil ut på tur. Mot slutten av 2021 ble den norske utgaven justert til høyt nivå med en helt ny nettside. Også den engelske utgaven er stadig under oppgradering.

«King Goya gir ærlige meninger og kritikk, vi er ikke en typisk reiseblogg»

King Goya lages av proffe journalister og fotografer som besøker nye og velkjente reisemål. Vi skriver om populære byer, mindre feriesteder, om mat, kultur og familie-ferie og gjerne om møte med interessante mennesker.
King Goya vil alltid gi ærlige meninger og kritikk. I stor grad baseres våre historier på personlige erfaringer og oppfatninger, både på norsk og engelsk.

Best i Storbritannia

Mens reisebransjen lå nede, har King Goya hele tiden vært oppdatert på engelsk og norsk. Dette var et poeng juryen la merke til, og kåret oss til Storbritannias beste reisemagasin og heder og «Business Excellence Awards 2022»

I sin begrunnelse skriver juryen: «Etter 18 utfordrende måneder er King Goya et bevis på besluttsomhet og dedikasjon, og har på en måte vunnet til tross en periode med press og vanskeligheter. Vi i Acquisition International er glade for å anerkjenne ditt bidrag til reise- og ferie-bransje».

Takk for prisen! Gudmund Lindbaek, redaktør og journalist i King Goya.
Takk for prisen! Gudmund Lindbaek, redaktør og journalist i King Goya.

Reis med King Goya

Media-prisen kommer som en slags avskjedsgave til King Goya fra Storbritannia. Etter oppstart i Son og så mange år med base i London, flytter utgiver hovedkontor til Malaga og Costa de Sol sør i Spania.

«Vi tar imot prisen for et journalistisk produkt, ikke som typiske bloggere. Mange reise-blogger har forøvrig forsvunnet under pandemien. Det viktigste har vært å holde ut – noe vi har klart. Heldigvis er neste avgang for mere inspirasjon like rundt hjørnet – både til nye og gamle reisemål», sier redaktør Lindbaek.

Mere skryt: Best i Europa

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu