Se vår Bikini Special fra Australia

januar 19, 2015
Sist endret 
januar 19, 2015

Bilder av den nye kolleksjonen fra Veve

MELBOURNE, AUSTRALIA: En spesiell kolleksjon med bikini- og badetøy inspirerer alle frem mot sommeren 2015. Jeg oppdaget Veve kolleksjonen mens jeg fotograferte finalen i Miss Super GP Heats i Melbourne. Vinneren av konkurransen hadde på seg en vakker bikini fra Veve som avgjort skilte seg ut. Siden den gang har også jeg benyttet badedrakter fra Veve.

"Veve ble startet for 10 år siden. Jeg har en forkjærlighet for design, bikinier og glamour, og det var etter en tur til Rio i Brasil at jeg bestemte meg for å starte en ny kolleksjon av bikini. Etter at jeg kom hjem fra den turen ble Veve født. Navnet er en kombinasjon av mitt fornavn Vanessa og mitt pikenavn Eves. Veve skal være sexy, glamorøst og unikt. Jeg elsker å bruke forskjellige stoffer, teksturer og utsmykking. Glitter er min beste venn", sier Venessa Bryce, som eier og designer Veve badetøy.

Internasjonalt. Veve lages i Queensland, Sunshine Coast, Australia, men leveres til alle verdensdeler.
"Jeg tror Veve skiller seg ut fra resten fordi dette er glamorøst og vi benytter interessante stoffer, fresk design og utsmykking. Jentene forteller selv at de føler seg hot når de benytter Veve. Dette er noe jeg elsker å høre det, og jeg elsker internett".

Mitt drøm. "Jeg elsker reise og det er mange steder som jeg ville elske å reise til for å gjøre en fotoseanse. Akkurat nå er det Hellas som vinker i det fjerne og håper å ta nye bilder der om ikke så lenge”.

Turen til Las Vegas. "Hele teamet dro til Las Vegas for å lansering av en ny kolleksjon kalt Sin City. Vi gjorde fotoshoot med Veve drømmemodellen Khloe Terae, og viste frem den nye kolleksjonen på et pool-party på Palms Hotel & Casino. Der samarbeidet vi med et filmteam fra Discover som vil sende programmet i løpet av dette året, mest sannsynlig kommende vår. Vi hadde så mye moro i USA".

Plan for fremtiden. "Vi har mange spennende planer, som inkluderer lanseringen av en Veve fitness kolleksjon i 2015. Jeg er veldig begeistret for dette. Vi starter med en liten samling av topper, og snart legger vi ut hele kolleksjonen. Vi har mye mer spennende planer for Veve i fremtiden, men jeg ønsker å ha noe som en overraskelse ".

Sommer-flørt. "Det var virkelig inspirerende å lage den nye kolleksjonen Summer Fling, som også inkluderer noen sexy kjoler. Jeg elsker singlet-kjoler, og jeg elsker miks med ulike stoffer sammen, som er med på å fremheve en kvinnelig figur", sier Venessa Bryce.

Bilder: Glen Bowden
Tekst: Christine King
Nettsted: Myveve.com
Facebook: VEVE-Glamour-Swimwear
Instagram: veveswimwear
Twitter: VeveSwimwear

Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu