Om King Goya

King Goya reisemagasin ble lansert i 2014 og publiseres på nett i to utgaver, norsk og engelsk. Vårt mål er å gi råd, dele erfaringer og servere nyttig informasjon. Følg med, og du vil også finne inspirasjon og en god del begeistring for å begynne planlegging av en reise eller din neste ferie.

King Goya lages av proffe journalister og fotografer som besøker nye og velkjente reisemål. Vi skriver om populære byer, mindre feriesteder, om mat, kultur og familie-ferie og gjerne om et møte med interessante mennesker.

King Goya vil alltid gi ærlige meninger og kritikk. I stor grad baseres våre historier på personlige erfaringer og oppfatninger, og vi er derfor ikke ansvarlig hvis du ikke får den samme opplevelsen.

Vi tar gjerne imot tips, ros og ris. Len deg tilbake og gjør klar til å utforske noen av verdens mest interessante reisemål.
Seilbåten Munch Museum i Oslo, åpnet i 2021Okse i solnedgang: Osborne er blitt en del av spansk kultur.Atollen Tetiaroa har det du ikke finner andre steder - også et spennende liv i havet.
crossmenu