Foto-jakt på orangutang i Borneo

For dere som absolutt må jakte på bilder av store aper, så er Borneo stedet for å finne orangutang. På denne øya finnet det mer enn 4000 orangutanger. Kontakt Orangutan Foundation som arrangerer årlig sommerleir, og sjansen for å bli med og treffe noen av disse apene er store. Eventyrlystne betaler 9000 kroner for tre uker i en primitiv leir, men da er du garantert å møte noen av disse dyrene.
Fishing on a lake in Sri Lanka

Prøv luksus-cruise på Bolgoda

Sri Lanka har lyktes som turistmål. Det betyr vekst i overnatting og antall turselskaper har også økt. Du kan bo i bungalow på te-plantasjer, hoteller med fjellutsikt og trehytter blant den frodige regnskogen i lavlandet. Flere reiser går nå til avsidesliggende, mindre besøkte regioner som nasjonalparken Gal Oya og Wilpattu. For en skikkelig godbit, prøv cruise og en luksus-safari på Bolgoda, den største innsjøen på Sri Lanka. I tropiske omgivelser møter du flokker av eksotiske fugler, fiskere i aksjon og krokodiller som ikke er så store – og en kaptein som også kan synge.

Alle smiler - nesten alle snakker engelsk

Cebu er innfallsporten til mange steder og enda flere øyer i Filippinene. Noe av det første jeg oppdaget var at filippinere er super-vennlige mennesker som ønsker alle velkommen. Som gjest må du for all del ikke være redd for å smile eller starte en samtale, her er begge deler en vidåpen mulighet. Fra nord til sør er øya Cebu smal og 225 km lang og er omgitt av ytterligere 167 naboøyer. Totalt består landet av mer enn 7,000 øyer og det beste med å være gjest er at nesten at alle snakker engelsk.
Khlong Lat Mayom marked i Bangkok.

Alt man ønsker seg i Bangkok - og litt til

I Bangkok finnes det alltid et åpent marked, et perfekt sted å bli kjent med lokale forhold, ekte kultur og mennesker. Det finnes dagmarked, loppemarked og flytende marked. En utfordring og et eventyr og paradis for shopperne. Vi har mini-guide til fem markeder i Bangkok
crossmenu