Nå må vi ta Fetetirsdag alvorlig, en seriøs matprat om pannekaker, røre, oppskrifter og snuteknikk. Men fremfor alt, feire Panneka...
Italia og Spania er mat-favoritter
Det viktigste på en feriereise er mat – når du spiser godt, lever du godt. Og ikke minst, du overlever. Hvor maten er best, er i grunnen en smakssak. Men skal jeg velge et par mat-land, må det bli Italia og Spania.
I Italia lever man etter den gamle regel at en god rett ikke skal ha mer enn fire ingredienser. Mens Spania har stort utvalg og serverer sine beste retter med egne grønnsaker, frukt samt fisk og skalldyr fra havet.
Turister på reise som ikke prøver lokale retter, men fortsetter med tradisjonell mat som om de var hjemme, går glipp av noe vesentlig. En ferie-opplevelse inkluderer alltid noe nytt – inkludert ferske mat-opplevelser.
Hvite sandstrender, azurblått hav og livlig kultur. Men maten i Karibien er faktisk en reise i selg selv.
...
Mye moro med 300 Cocktail
Da bartender og vert Per Magnus Haig bestemte seg å utdype og avsløre sine bekjennelser, valgte han å skrifte på den mest originale måten. Med bilder ble drinker og cocktailer ryggraden i et praktverk som må betraktes som en bibel for miksede drinker. «En Bartenders bekjennelse» serverer 300 oppskrifter både med og uten alkohol.