Velkommen til Sveits!

Desember 2021: Sveits frykter ikke spredning av koronaviruset Omicron, og de fleste hindringer for innreise er fjernet. Det inkluderer ingen selv-isolasjon fra noe land. For å hindre spredning, er det et streng testing når du kommer inn i Sveits. Sveits er ikke med i EU, er en nasjon som bestemmer over seg selv og lar ofte være å følge råd fra euro-kratene i Brussel.

Events i Kroatia

Zagreb Zagreb MarathonDen største maratonløp i landet starter på en søndag i oktober 2016 med start kl 10 på Ban Jelačić Square og er åpen for løpere i...
Les mer
View of the Cathedral, the Wye Bridge and the River Wye, Hereford, Herefordshire, England.

Vandring fra pub til pub i England

Reisetips for dere som liker natur, aktiv ferie og pub-besøk. Kom til den nordlige hjørnet av Herefordshire i England. Her finnes vandreruter som ble tatt i bruk for 500 år siden. Noen av disse går fra pub til pub – strekninger på 10 – 15 km. Overnatting er enkelt å finne og pubene serverer utmerket lokal mat. Pluss øl, og bak bardisken finnes også kart til neste dags vandring.

Bildet: Utsikt til katedralen, broen The Wye Bridge og elven River Wye i Hereford, Herefordshire, England.

RÅTT, VILT OG VAKKERT

MÅLØY: Opplev stormen. Kråkenes fyr ligger på et av de mest værharde plasser i Norge, omkranset av fjell og hav på alle kanter – ikke minst utsikt over Stadhavet. Er du riktig heldig, kan du oppleve storm og at bølgene slår over fyr-huset 45 meter over havoverflaten. Innenfor veggene sørger fyrvokter Bettina Vick for mat, massasje og guida turer i området.
Sierra Nevada

Sierra Nevada åpen – det sørligste for ski i Europa

Skisesongen i spanske Sierra Nevada startet i slutten av november, og varer vanligvis til slutten av mai.
Sierra Nevada er et flott skianlegg med 124 løyper som ligger i bakkene til Spanias høyeste fjellkjede, med utsikt over den historiske byen Granada og Alhambra. Sistnevnte er et berømt palass og festning som ble bygget på midten av 1300-tallet. Høyeste punkt, Mulhacen, ligger på 3.749 m.o.h.

Selv om du ikke drar hit for å gå og stå på ski, er byen Sierra Nevada verdt et besøk. Her finnes mange barer, restauranter og terrasser med spektakulær fjellutsikt.

crossmenu