Nauru minst besøkte nasjon på jorden

Dronning Elizabeth har vært der, men forøvrig er det ikke så mange andre som har besøkt Nauru. Øy-republikken ligger i Mikronesia i det sentrale Stillehavet. Nærmeste nabo er øya Banaba 300km mot øst. Omlag 10,800 bor i verdens minst besøkte nasjon. Turist-besøket ligger stabilt på vel 200 i året. Det er mer enn 50 år siden Nauru ble selvstendig stat.

Prøv å forstå Australia før du reiser

Vi har vår egen forestilling om hva et besøk i Australia innebærer. Men lytt til dette rådet: For å forstå Australia må du først erkjenne den brutale avstanden. Landet er rikt på ikoniske severdigheter og opplevelse, men det er forferdelig mye plass mellom dem.
Atollen Tetiaroa har det du ikke finner andre steder - også et spennende liv i havet.

Brando og Gudfaren over alle ferieøyer

Når du har en god slump penger til overs og tenker på eksklusiv ferie, så er dette luksus over alle øyer. Den polynesiske atollen Tetiaroa er et avsidesliggende paradis med strender så bra at det neppe blir bedre. Den var eid av skuespiller Marlon Brando.
Atollen har 13 holmer i et bortgjemt paradis med hvit sand og kokospalmer – rundt en lagune i det sørlige Stillehavet, 33 miles nord for Tahiti.
Resorten på Tetiaroa er en ny modell for bærekraftig turisme. Dyrt, eksklusivt og dessuten politisk korrekt. Hva er det du venter på? Husk å ta med kona eller elskerinna.
crossmenu