Møt Anna i Old San Juan, Puerto Rico

februar 6, 2015
Sist endret 
februar 6, 2015

Vender alltid tilbake til Old San Juan...

Min by: Old San Juan, Puerto Rico
Navn: Anna Kate, eller Legendariske Anna
Født: 1987
Yrke: Social Media Consultant, reisepartner og blogger

Her vokste jeg opp: Maine, USA

Derfor velger jeg Old San Juan: Jeg elsker slott, blå brosteinsgater, yummy mat og havutsikten i denne byen.

Mitt første minne: Flere mange år siden pleide jeg å jobbe frivillig for organisasjonen El Yunque Rainforest Inn oppe i fjellene utenfor San Juan. På tirsdager kunne jeg ta fri, ta en tur til Old San Juan tidlig om morgen og tilbringe dagen med å utforske byen på egen hånd. Jeg pleide å slappe av ved slottet El Moro, lese, fotografere gatekunst og utforske butikkene. Jeg elsket denne byen.

Mitt favorittsted for å spise: Kafé Mallorca. Adresse: 300 Calle San Francisco, Old San Juan, Puerto Rico

Hva spiser du der? Helst husets bacon, egg og ost på en søt brioche, en type brød, dekket med melis.

Møter lokalbefolkningen: Hos Poets Passage Cafe, drevet av den berømte puertoricanske poeten Lady Lee Andrews. Her serveres den beste iskaffen, her vises kunst & håndverk, og er i grunnen det beste sted for å møte de lokale. Adresse: 203 Calle Cruz, San Juan, Puerto Rico 00901

Min favoritt bar: For meg er El Batey den beste lille baren i Old San Juan. Veggene er dekket med graffiti, drinkene er billige og servicen vennlig. Adresse: 101 Calle de Cristo San Juan, Puerto Rico 00901

Beste sted for en date? En piknik kombinert med å fly drager på plenen ved Castillo San Felipe del Morro, eller utforske den fortryllende kirkegården Santa Maria Magdalena de Pazzis kirkegården som har utsikt over Atlanterhavet. Avslutt med iskrem på Ben & Jerrys i Old San Juan.

Min hemmelig sted: Det er å danse på Nuyorican Café til live salsa- eller reggae-musikk. Noen ganger arrangørs også poesiaften og stand-up-komedie. Adresse: 312 Calle San Francisco, San Juan.

Mitt beste råd: Unn deg minst et par dager til å utforske Old San Juan.

Min favoritt butikk: Jeg reiser jo hele tiden, så jeg shopper ikke spesielt mye ettersom jeg må bære det jeg har med meg på turer.

Taxi eller annen lokal transport? Byen er ikke store enn at du kan gå overalt.

Hold deg unna? Det er ingen grunn til å føle seg utrygg i Old San Juan.

Hvor går turen? Til Florida for å få litt sol, videre til Colorado for å oppleve snø før turen går til San Francisco og Los

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu