Rimelig hummer i New England

På kysten av Massachusetts i USA er hummer like billig som «fish and chips», noe som gjør New England til et paradis for sjømat.
I byen Gloucester serveres en stor sandwich med overflod av hummer – aller annen sjømat – for kun fire dollar. Nykokt hummer og lav pris trekker også til seg turister.
South Beach i Miami

Plastic Fantastic - og beste strender i Florida

Av proffer beach-folk er South Beach i Miami regnet som den beste I Florida. Det er her du finner siste mote innen bikini, selfies ved sjøen og masse plastisk kirurgi. I dette området finnes flere kirurger enn andre steder i USA. 

Flere strender for in-folket: Cape Florida i Key Biscayne, Siesta Beach in Siesta Key, Sanibel Island, New Smyrna og Knight Island, også kjent som Palm Island.

Kan ikke vare evig

Ingen tror Las Vegas glitrende sjarm vil vare evig. Heldigvis finnes andre og sunnere aktiviteter i området - som kajakkpadling, ørken-sykling og andre aktiviteter utendørs. Kjør en time nordøst til parken Valley of Fire der du oppdager bisarre fjell-formasjoner. Tidlig morgen og sen ettermiddag er de magiske timene for denne opplevelsen. Husk å ta med kamera.

San Franciscos ukjente øy

Treasure Island er liten, men verdt et besøk. For byvin, loppemarked og utsikten til storbyen San Francisco....

Opplev Wild West i Oregon

Oregon, USA: Sinte okser, cowboyer som svinger lasso, indianere i fargerike kostymer og country musikk på full guffe....
crossmenu