Bli med på Route 66 – et eventyr gjennom USA

desember 21, 2017
Sist endret 
desember 21, 2017

På to Harley-hjul fra øst til vest – for en opplevelse! Alle detaljer, priser og linker

ROUTE 66 – fra Chicago til Los Angeles.  Ingen annen veistrekning har inspirert fantasien og levert så mye lidenskap til klassisk litteratur, film, tv og musikk som Route 66 USA. Strekningen er udødeliggjort og satte sine spor hos forfatteren John Steinbeck og minst 50 kjente musikere – fra Nat King Cole til Oscar Peterson, Van Morrison, Chuck Berry og Rolling Stones. I tillegg til omlag 1000 nordmenn som hver sommer kjører ”The Mother Road”.

King Goya-tur. Nå legger reisemagasinet King Goya ut på denne eventyrlige reisen og du er herved invitert til å bli med på den 20 dager lange turen. For en opplevelse det vil bli! Sammen med mange deltakere kommer vi til å kjøre fra Chicago på nye tohjulinger fra Harley-Davidson – eller i åpen bil for de som velger det.

Drømmen realisert. ”Lenge hadde jeg drømt om Route 66 USA og i fjor realiserte jeg drømmen. Først nå – etter å ha krysset USA på Harley, vet jeg hva frihetsfølelse betyr”, forteller Hanne Våg fra Trondheim. Hun er ikke den eneste som har opplevd ferden på tvers av USA og returnert hjem med en aha-opplevelse fra det som ofte kalles verdens vakreste eventyr – på to eller fire hjul.

Historien. Route 66 sto delvis ferdig i 1927 som første motorvei i sitt slag. Den koblet sammen by og land fra Chicago til Los Angeles, krysset åtte stater og tre tidssoner. Opprinnelig hadde veien en samlet lengde på 3.939 km, ofte brukt av familier som ble tvunget til å forlate sine hjem under den store depresjonen.
Med få ressursen og et håp kjørte de vestover på Route 66 på leting etter et bedre liv. I tillegg til moteller, restaurerte bensinstasjoner og eldre spisesteder, passerer man byer der det virker som om tiden har stått stille.

Trygge hender. Når vi i juni 2018 legger i vei fra Chicago, er det med erfarne turledere og en arrangør som i 15 år har sendt folk på to og fire hjul i begge retninger.
”Når du først skal ut på en spesiell tur, så er dette den turen. Tusenvis av skandinaver har fulgt sine drømmer og kjørt med oss på våre turer” sier arrangør Arve Stallvik i Route66usa.info.
Han legger til at denne turen har alt. Du får oppleve de rikeste og noen av de fattigste i USA og fremfor alt ekte amerikanere. Du får det beste av Hollywood, Las Vegas, Grand Canyon og Texas, og du kommer til å møte cowboyer og de som lever i indianerreservater. Du får se landskap som minner om tegneserier, bo på hotell med utendørs svømmebasseng og oppleve sol hver eneste dag.
”Turen er som å kjøre gjennom et 4000 kilometers levende museum – og det er nesten ikke trafikk på de fine veiene”, sier Stallvik.

To turer. Endelig kan King Goya og våre lesere bli med på flere eksklusive turer med arrangøren Route66USA.info . Den første turen, med turkode Juni 1A, starter i Chicago 8.mai 2018. De samme datoene gjelder for turen Juni 1A i 2019.

Pris, program og påmelding
Avgang 1: Turkode Juni 1A og Juni 2A - 2018
Avgang 2: Turkode Juni 1A og Juni 2A - 2019

Pris: Fra kr 41.966 for sjåfør, uten flybillett.
Kr 24.966 for passasjer, uten flybillett

Informasjon:
Du kan kjøre Harley-Davidson eller bil og får kjøre i 15 av turens 20 dager.
Om du leier bil, betaler du passasjerpris og betaler leie av bil, forsikringer og bensin. Vi hjelper deg med alt.
Tilleggs-utflukter, mat og drikke og flyreise kommer i tillegg. Ved rask påmelding kan vi booke samlet flyreise.
Klikk og se Dagsprogram Chicago – Los Angeles

Bestill tur
Du må sende epost til King Goya og melde din interesse: gudmund@kinggoya.com . Vi vil sette deg i direkte kontakt med reisearrangør.
Du kan også gå til hjemmesiden Route66usa.info - til Turer USA og Route66 USA. Velg turkode Juni 1A 2018.
Om du vil på tur i juni 2019: Send epost med navn, telefon og epost adresse – til gudmund@kinggoya.com eller ta kontakt på telefon: 90221390
Link til bestilling Route66usa.info

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu