Helge nærmer seg 100 turer på Route 66

januar 19, 2018
Sist endret 
januar 19, 2018

Bli med på to turer med King Goya & Route 66 USA fra Chicago til Los Angeles

BITT AV BASILLEN: Helge Njå har et betydelig mål i livet – Oslo-mannen har ikke tenkt å gi seg  før han har kjørt berømte Route 66 et hundre ganger. I så måte er Helge på god vei mot sitt mål, han har allerede passert 85 turer på Harley mellom Chicago og Los Angeles og er så bitt av basillen at han jobber som turguide hos arrangør Route 66 USA. Ja, og så har Helge også satt verdensrekord, mest trolig er han alene om å ha gjennomført den drygt 4000 kilometer lange strekningen så mange ganger.

”Når folk fra 40 til 75 år står med tårer i øynene etter turen og sier at dette er det mest eventyrlige de noen gang har vært med på, blir jeg også rørt og glad”, sier Helge Njå.

Drømmejobb. Helge kjørte sin første tur i 2008 og er ikke i tvil at han har funnet drømmejobben. Dessuten har han oppdaget flere gullkorn langs ruten, steder som man ellers ikke finner så lett.
”Alle turer lever sitt eget liv, ingen er like. Dette er også en livsstil, jeg er priviligert”, sier Helge. Det mest spesielle han har opplevd, må være da han i 2012 ble døpt inn i en indianerfamilie i Zuni Pueblo i staten New Mexico.

Eksklusiv tur. Nå skal Helge Njå med stor sannsynlighet være turguide på de to turene med lesere av King Goya reisemagasin, den første i mai og den neste i 2019. Du kan velge mellom å kjøre en ny Harley-Davidson motorsykkel eller kjøre en cabriolet bil. Turen tar 20 dager.

Den første turen, med turkode Juni 1A, starter i Chicago 8.mai 2018. De samme datoene gjelder for turen Juni 1A i 2019.

Pris, program og påmelding
Avgang 1: Turkode Juni 1A og Juni 2A – 2018
Avgang 2: Turkode Juni 1A og Juni 2A – 2019

Pris: Fra kr 41.966 for sjåfør, uten flybillett.
Kr 24.966 for passasjer, uten flybillett

Informasjon:
Du kan kjøre Harley-Davidson eller bil og får kjøre i 15 av turens 20 dager.
Om du leier bil, betaler du passasjerpris og betaler leie av bil, forsikringer og bensin. Vi hjelper deg med alt.
Tilleggs-utflukter, mat og drikke og flyreise kommer i tillegg. Ved rask påmelding kan vi booke samlet flyreise.

Klikk og se Dagsprogram Chicago – Los Angeles

Bestill tur
Du må sende epost til King Goya og melde din interesse: gudmund@kinggoya.com . Vi vil sette deg i direkte kontakt med reisearrangør.

Du kan også gå til hjemmesiden Route66usa.info – til Turer USA og Route66 USA. Velg turkode Juni 1A 2018.

Om du vil på tur i juni 2019: Send epost med navn, telefon og epost adresse – til gudmund@kinggoya.com eller ta kontakt på telefon: +47 90221390

Link til bestilling Route66usa.info

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu