Thailand - Paradis for aktive 50+

august 4, 2015
Sist endret 
august 4, 2015

Anne og Robert kjøpte leilighet

SCANDINAVIAN VILLAGE: Ute var det mørkt, kaldt og kjedelig. Robert fant nettstedet www.scandinavianvillage.no, som fortalte om et liv i paradis. Ikke særlig troverdig, syntes Roberts kone Anne. Imidlertid søkte Robert etter mer informasjon. Det økte interessen, og de bestemte seg for å prøve ut anlegget. Tre uker senere reiste Robert og Anne til Scandinavian Village i Thailand.

Sosialt liv. I en liten universitetsby ved kysten, ca en times kjøretur sør for Bangkok, ligger Scandinavian Village. Medlemmene - som eier anlegget og som må snakke et skandinavisk språk og minst være 50 år - har eksistert i ti år. I løpet av denne tiden har de skapt seg et liv av høy kvalitet, som omfatter de fleste former for service, sosialt liv og aktiviteter som reisevante og kvalitetsbevisste medlemmer setter stor pris på. Noen bor på Scandinavian Village hele året. Andre bare for noen ukers ferie. De fleste bor der mesteparten av vinteren, og de kaller det for sitt paradis!

Aktiviteter.
På Scandinavian Village kan de som ønsker det leve et aktivt liv, med trening og andre aktiviteter i mange forskjellige former. I tillegg til Thailands trolig lengste svømmebasseng (130 m), finnes et velutstyrt treningssenter med et variert tilbud av aktiviteter. For golfere er det mange flotte golfbaner i nærheten, mange med spesialavtaler som gir lave greenfee. Det er også mange sosiale og kulturelle aktiviteter, som gjør livet behagelig og meningsfylt for medlemmene på Scandinavian Village.

For en gangs skyld, erfarte Robert og Anne at virkeligheten overgikk deres forventninger.  "Scandinavian Village er virkelig en oase med morsomme aktiviteter og et godt sosialt miljø i et varmt klima. Det er også lett å komme til de vakre øyene langs kysten eller til verdensbyen Bangkok, samt til andre deler av Asia", sier Anne.
For Rober var det golfen som ble den store overraskelsen: "Det var toppen at det var så enkelt å komme til flotte golfbaner og spille med hyggelige venner", sier Robert. At det i tillegg til golf er mange morsomme aktiviteter, gir Scandinavian Village et ekstra pluss.

Kjøpte leilighet. En uke etter deres første møte med Scandinavian Village og medlemmene der, bestemte Robert og Anne seg for å kjøpe en leilighet. "Vi ser frem til å reise fra mørke og kulde for å nyte solen, lyset, varmen og et aktivt liv sammen med hyggelige mennesker på Scandinavian Village. Bare nyte og leve et liv i paradis!"
Link til Scandinavian Village

Fakta Scandinavian Village

Beboerne: Må være 50+ år for å eie og kunne snakke et skandinavisk språk. Har rom og leiligheter til leie. 96 leiligheter totalt.
Fasiliteter: Basseng, 2 tennisbaner, Putting-green, boule-baner, restaurant, trimsenter, spa-senter med massører, vel 30 ansatte, egen sykehusavtale, resepsjon, bibliotek, housekeeping, reisebyrå vedlikehold av hus og hage.
Aktiviteter: Golfreiser, 22 golfbaner innen 1 times kjøretur, filmkvelder, felles treninger, bowling, bridge, dart, temakvelder, fest- og dansekvelder, utflukter.
Transport: Minibuss en gang i timen til sentrum
Management og service – ca 35 thai personer ansatt, som omfatter:
Administrasjon
Bemannet resepsjon 06-23
Housekeeping
Vedlikehold hus, hage, basseng
Transport – 3 minibusser og en Songthaew
Security G4S – 24 timer i døgne
22 golfbaner innen 1 time med bil -  vi organiserer golfreiser 5 dager i uken
Vi arranger: bowling -  Bridge -  Dart -  utflukter -   filmaftener -  tema-kvelder – fest/dansekvelder
Vi har eget Bibliotek med bøker/DVD filmer.

Alfred jobber med TV-dokumentar - og han lager reisereportasjer til King Goya.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu