Et år med mye moro i Florida Keys

januar 20, 2017
Sist endret 
januar 20, 2017

Fra konsert under vann til maraton, parader og matfestivaler

FLORIDA KEYS: Gjennom hele året byr den subtropiske øykjeden på underholdning. Her feires alt fra historie og kultur til velsmakende mat og drikke, samt utendørs eventyr av ulike slag - uansett om man er over eller under havflaten.

Til havs og på land. I Florida Keys og Key West vrimler det av aktiviteter for den eventyrlystne, både på land og til havs. Som maratonløpet Seven Mile Bridge Run eller utfordre dine svømmeferdigheter på øya Islamorada med Swim for Alligator Lighthouse, eller du kan treffe hundrevis av dykkere på undervannskonserten The Lower Keys Underwater Music Festival.

Mat og drikke. Florida Keys generøse fisk- og skalldyrtilbud, med stor kulinarisk bredde og innovative kokker er typiske ingredienser på velsmakende festivaler og arrangement som finner sted  på øykjeden i løpet av 2017. Noen av de mest populære festivalene er Islamorada Food & Wine Festival, Key Wests Food & Wine Festival og The Original Marathon Seafood Festival.

Parader og stjerner. Florida Keys og Key West har mange festivaler, og øykjeden er kjent for sin avslappede stil og sin inkluderende atmosfære. Key West Pride og Womenfest er to festivaler som arrangeres med glede og stolthet, mens kreative antrekk står i sentrum under Key West’s Fantasy Fest. Kulturarv finnes det også rikelig av, og den legendariske forfatteren Ernest Hemingway, som levde og skrev i Key West på 1930-tallet, har etterlatt seg en rik arv. Og tar du turen forbi Key Largo – stig inn i filmens verden under The Humphrey Bogart Film Festival. Stjerner av et helt annet slag lokker astronomer til den nedre delen av Florida Keys, The Winter Star Party byr på  unike muligheter til å betrakte kometer og himmellegemer.

Her er noen av årets høydepunkt. Klikk for mer informasjon.
Uncorked, 5.-15. januar,
Key West Food & Wine Festival, 25.-29. januar
Winter Star Party 20.-26. februar
Original Marathon Seafoos Festival, 11.-12. mars,
Quantum Key West Race Week Sailing Regatta 15.-20. januar,
Seven Mile Bridge Run 1. april
The Lower Keys Underwater Music Festival 8. juli
Swim for Alligator Lighthouse 23. september
Super Boat World Championship Series 5.-12. november
Key West Pride 7.-11. juni
Hemingway Days Celebration, 18.-23. juli
Womenfest 6.-10. september
Humphrey Bogart Film Festival 18.-22. oktober
Fantasy Fest 20.-29. oktober
Les mer om alle festivaler og arrangement i 2017: Kalender

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu