Vinferie California; Vandring med vintest, mat og luksus

august 10, 2018
Sist endret 
august 10, 2018

Noen aktive luksusferier laget for individuelle og ikke store grupper

SONOMA, CALIFORNIA: Dette er et område som mange vinentusiaster kjenner og allerede vet at Sonoma nærmer seg det perfekte for en vinferie blant mer enn 425 berømte vinprodusenter. Mange blir overrasket over at dette med vinsmaking i Sonoma foregår i en uformell og hyggelig atmosfære fri for kjøpepress.
I tillegg kan man vandre gjennom dette fylket i delstaten California i kombinasjon med innlagt vinsmaking hos produsenter som er ivrig på å fortelle hvordan deres vin er laget. Vi anbefaler firmaet Wine County Trekking som byr på tur-ferie med vandring og bosteder som må beskrives som luksus.

Fem dager. Dette er en slags en-gang-i-livet-opplevelse som i tillegg til selve vandringen byr på vinsmaking, fantastiske restauranter, losji på høyt nivå, spennende og spesielle utflukter i en spektakulær natur. Den nye ruten som strekker seg over fem dager og fire netter starter på Sonomakysten, går innom Bodega Bay, utforsker de gamle trærne i park og natur reservatet Armstrong Redwoods State Natural Reserve, besøker fantastiske vingårder i Dry Creek Valley og ender i den elegante byen Healdsburg. Lengden på daglige spaserturer er rett og slett overkommelige for alle.

Selvstyrt. Turen er på en måte selvstyrt, noe som betyr at du kan dra på tur med din egen familie eller venner  og ikke med fremmede. Wine Country Trekking tilbyr en komplett reiserute, med tilpasset kart og detaljert beskrivelse av stier dere skal følge. Arrangøren sørger også for måltider og losji, og frakter bagasjen mellom steder der dere skal bo. Siden de fleste gjester foretrekker å velge sine egne spisesteder, har Wine Country Trekking en liste over alternativer og foretar  reservasjon på utvalgte spisesteder.

Mat og vin. Wine Country Trekking ble startet av tre innfødte fra San Francisco Bay Area, som alle deler lidenskapen for fotturer med god mat og vin. Inspirert av egne opplevelser i Europa og lokalkunnskap, ble noen aktive luksusferier til for turister fra hele verden, for individuelle og ikke store grupper. Den nye ruten ender i Healdsburg ved Russian River i hjertet av Sonoma Wine County – en by med sjarm og kåret til en av de beste småbyene i Amerika. Her finnes enda flere muligheter for vinsmaking og et mattilbud som strekker seg fra hamburger til haute cuisine og omtrent alt mellom disse to ytterpunktene.
Vi har ikke funnet norske turoperatør og anbefaler denne for info og bestilling: Wine  Country Trekking

LES OGSÅ: SLIK ER NAPLES I FLORIDA ET SOLFYLT VINTERPARADIS
 

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu