Mer fest - New Orleans runder 300 år

januar 7, 2018
Sist endret 
januar 7, 2018

Byen har festivaler, masse musikk, fest og mye god mat

OSLO: I New Orleans trenger man sjelden en unnskyldning for å kaste seg ut i en god fest. I 2018 runder byen 300 år, noe som normalt betyr en ekstra hard fest for byens innbyggere og gjester.

Selv om New Orleans har dusinvis av andre festivaler gjennom året, så er noe ekstra på gang. Dette inkluderer Tabasco - en burlesque opera som sist ble fremført i 1894. Ellers blir det ballett, konserter med fokus på byen som jazzens vugge pluss mange andre arrangement. Gjennom hele året blir det også nabolagfester, parader og band som spiller.

Byens tradisjonelle festivaler, som Mardi Gras i februar og Jazzfest i april/mai, byr også på New Orleans fike matkultur og alle de spennende cocktailer som er oppfunnet i denne byen. Mye av det som skjer er gratis – og i tillegg har British Airways startet non-stop flyvning fra London – den første direkte forbindelse med Europa og New Orleans på mer enn tretti år.

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu