Avgang London; Nå kan vi fly rimelig til Buenos Aires

januar 7, 2018
Sist endret 
januar 7, 2018

Enklere, rimeligere og for all del sommer i Argentina

LONDON: Kort reise til ekte argentinsk tango. Til nå har det vært svært få direkte flyruter mellom Europa og Sør-Amerika. Nå sørger Norwegian for at det blir enklere å komme seg fra London til Bueno Aires, hovedstaden i Argentina. Dette blir en non-stop reise på 12 timer – til en tur-retur-pris på under 600 engelske pund, altså rundt 7000 kroner, av og til rimeligere.

Du kommer til en by med mye kunst og noen interessante utstillinger. For tiden er Malba, et museum for moderne latinamerikansk kunst, vert for en stor revolusjon-utstillingen fra Mexico, inkludert verk av Frida Kahlo og Diego Rivera. Denne åpner 19. februar.

Like ved den turistiske bydelen La Boca henger en Ai Weiwei utstilling på Proa Foundation til 25. februar, med en sykkel-installasjon som består av 1.254 sykkel-rammer i sølv.

Nytt og gammelt. Men den virkelige sjarmen ligger i byens historie. Her finnes avenyer bredere enn i Paris, fantastisk arkitektur rundt hvert hjørne  og hundrevis av gamle nabolag med kafeer og parilla, altså grill-restauranter, mange fredet som nasjonale monumenter. Buenos Aires er stedet du opplever at det gamle møter en ny atmosfære – at biffene er digre og vinen Malbrec rimelig. Men husk – argentinerne går sjelden ut for å spise før etter midnatt eller for ta en drink i Palermos stilige barer.

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu