Opplev Wild West i Oregon

juli 20, 2014
Sist endret 
juli 20, 2014

EKTE RODEO: Sinte okser, cowboyer som svinger lasso, indianere i fargerike kostymer og country musikk på full guffe. Så ekte og morsomt kan bare et amerikansk rodeo-show være. Med mer eller mindre sinte okser, lassosvingende cowboyer, indianere i fargerike kostymer og country musikk på sitt aller beste. Sommeren er høysesong for rodeo i staten Oregon, og dette betyr mange muligheter til å se modige cowboyer og cowgirls på hester og oksen i en arena full av jublende folkemengder.

Årets sesong ble sparket i gang med tradisjonelle Sisters Rodeo i Oregon i juni da modige cowboyer konkurrerte i en rekke klassiske rodeo-isipliner som okse-riding, bareback ridning og fanging av kalv med lasso.

Pendleton Round-Up er en av USAs største og mest prestisjefylte rodeoer. Det ble første gang arrangert i 1910, hvert år mer enn 70 000 mennesker som tar veien til præriebyen Pendleton i nordøstlige Oregon for å delta i moroa. Neste store rodeo-show arrangeres i dagene 10.-13. september. Da blir det daglige rodeo-show, country konserter med kjente artister, opptog i gatene og den såkalte "Indianerstafetten" – ofte et dramatiske og svært intensivt hesteløp med jockeyer antrukket i flotte kostymer.

Konserter. Det hele starter med en live konsert 6. september på Happy Canyon Arena i Pendleton – med artistene Big & Rich på scenen. Det blir flere konserter i løpet av rodeo-uken.
 

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu