Eksotiske øyer skapt for romantisk ferie på påler

mars 21, 2018
Sist endret 
mars 21, 2018

Mamanuca på Fiji har et luksushotell kun for par

ROMANTISK: Holder du til i Europa må du regne med lang reise for å oppleve romantikk på påler i Stillehavet. Men er du nygift eller forelsket er vel det ingen hindring. Et norsk reisebyrå har spesialisert seg på romantisk ferie på paradisøyer med eksotiske navn som Bora Bora, Moorea og Aitutaki og med vakre strender og laguner, der det virker som tiden har stått stille.

Bora Bora. Velger du å drar til øya Motu Tevairoa på Bora Bora, kommer du til en resort med bungalower på påler i lagunen. Høres perfekt ut som bryllupsreise, uten at jeg skjønner poenget med å bo på påler. Men så skal jeg heller ikke gifte meg med det første.

Fiji. Øygruppen Mamanuca på Fiji har et luksushotell som gjenspeiler melanesisk kultur og arkitektur og skal spesielt være lagt til rette for bryllupsreiser. Likuliku Lagoon er kun for par.

Cookøyene. En person som har vært her, påstår at Aitutaki er den vakreste øya i Stillehavet. Her finnes Pacific Resort, luksus med 27 bungalower og en villa på 90 kvm. Cookøyene består av 15 små øyer og har 20,000 innbyggere.

Fransk Polynesia. På øya Moorea kan du slå deg ned på Ora Beach Resort som er luksus og tilbyd bungalower ved stranden og ute i lagunen. Flotte hvite sandstrender og vulkanske topper Moorea kalles også for den magiske øya og har klart å holde på sin identitet. Hit reiser  man med ferge eller fly fra Papeete på Tahiti.

Yageta, Fiji. Denne øya tilhører øygruppen Yasawa på Fiji der Navutu Stars er et relaltivly nytt boutique hotell med kun ni bungalower. Passer for romantiske par og alle som drømmer om en Robin Crusoe-ferie. Privat strand, svømmebasseng, dykking og fiske er blant aktiviteter. Dagtemperatur mellom 28-30 og omlag 20 om natten i måneder som kommer. Flypris fra London til Fiji og retur i april vil ligge på rundt 12,000 kroner

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu