Cruise-nytt; Med Celebrity Edge på matreise til sjøs

mars 6, 2018
Sist endret 
mars 6, 2018

Celebrity Edge tilbyr hele fire hoved-restauranter

OSLO: Med skipet ”Edge” etablerer Celebrity Cruises en helt ny skipsklasse. Selskapet vil endre cruiseopplevelsen til sine gjester med ny design og teknologi. En viktig inspirasjonskilde er å bringe opplevelsen av destinasjonene nærmere gjesten.

Celebrity Edge har fokus på å gjøre destinasjons-opplevelsen mer tilgjengelig. Den samme tankegangen følger den kulinariske filosofien. Selskapet bestreber seg på å gi gjestene en variert og autentisk mat-reise. Destinasjonene skipet besøker er viktige, og kokkene henter inspirasjon fra lokale kjøkken og lokale ingredienser.

Michelin-Chef. Kjøkkenets team av kokker og fagpersoner ledes av Michelinstjerne-kokk Cornelius Gallagher. Han har skapt menyene ombord - med retter og smaker fra alle verdens hjørner. Edge har løftet kjøkkenet til helt nye høyder, og har økt antall spisesteder ombord til 29 restauranter, kafeer, barer og salonger.
Selskapet har også samarbeidet med anerkjente designere for å skape unike miljøer i restaurantene. Interiøret blir et supplement til rettene kjøkkenet serverer. For å skape en bedre global opplevelse vil Edge tilby ikke bare én, men fire hovedrestauranter som er inkludert i prisen.

Intime restauranter. De fire restaurantene har signatur-retter som endres hver kveld i tillegg til de mest populære klassiske rettene, som alltid vil være tilgjengelige. Sammen gir hovedmenyene nå et større utvalg av retter enn noen gang. Dette i kombinasjon med et av de største vinutvalgene til sjøs, får du ubegrensede muligheter for det perfekte måltidet.

Avgang. Celebrity Edge har avgang for første seiling i Karibien i november, og sommeren 2019 seiler skipet i Middelhavet. Med et så omfattende mat-tilbud er det godt å vite at skipet både har gym og et joggespor som strekker seg over to dekk.

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu