• fottur i australia

Glamorøst fottur i Australia – kun fire dager

Fotturen går gjennom Wilpena Pound og Arkaba – vakker villmark

Reisetips: Stadig flere arrangører vil ha oss til å reise den lange veien til Australia, og her om dagen dumpet sannelig et forslag ned i postkassen om en fottur som går over fire dager i Flinders Rangers. Men hvem i all verden reiser så langt for kun fire dager – i hvert fall ikke jeg.

Klikk større bildet Fottur i Australia

Vel, la oss se hva denne eksklusive turen inneholder. Stikkordene er vakker natur, et rikt dyreliv, ute-dusj og glamping – rettere sagt glamorøs camping med stjernene som tak i det som kalles Australia outback.

Fottur i Australia. Turen starter med en privat flight fra Adelaide i Sør-Australia til Hawker, og ikke langt unna starter fotturen gjennom Wilpena Pound og Arkaba. Det blir garantert både kenguru- og emuspotting i tillegg til andre dyr i Arkabas vakre villmark. Få ting er villere enn bushen i Australia – og du skal derfor ikke legge ut på denne turen alene. I tillegg til fottur får du med guider, mat, overnatting og opplevelser.

Ekte villmark.”Dette er en av de flotteste turene jeg noen gang har vært på – dette er australsk villmark”, sier Martin Dahl Jespersen i Australiareiser. Turen koster 15,000 kroner, flyreise og alt inkludert.

Turen avsluttes med vinsmaking og lunsj i pittoreske Clare Valley, noe som sikkert føles ekstra velfortjent etter tre netter i villmarken. Normalt bør man forlenge oppholdet, når man først har reist så langt for en fottur i Australia

LES OGSÅ: FORSTÅ AUSTRALIA OG DEN BRUTALE AVSTANDEN

About the Author:

Gudmund Lindbaek
King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter regelen: ”Pakk lite, reis langt og lev lenge!”.

Legg igjen en kommentar