Ferie og trening; BasisBall ruller over Europa

juli 20, 2017
Sist endret 
juli 20, 2017

Ta en ball og kom i bedre form med fokus på allsidige øvelser

COSTA DEL SOL: På ei badestrand langs den spanske solkysten driver to veltrente kvinner øvelser med en rimelig stor ball – en fysisk aktivitet og i et tempo som kan ta pusten av en ellers ferierende turist vel plassert på ei solseng. Spesielt når gradestokken har passert +30. I all enkelhet viser det seg at Silje fra Bergen og Susanna fra Finland bare er i ferd med å introdusere BasisBall i enda et land.

BasisBall. Dette er funksjonell trening med fokus på allsidige øvelser   ved hjelp av ball - en medisineball - med to håndtak som veier mellom 3 og 12 kilo. Bevegelse er et nøkkelord i vårt konsept”, forklarer Silje Blindheim, gründer for BasisBall - et nytt, norsk konsept  utviklet av en rekke fremtredende idrettsutøvere.
Silje har et stort utvalg av øvelser, med fokus på utholdenhet, muskelstyrke, stabilitet, mobilitet og eksplosivitet. Hver øvelse kan tilpasses når det gjelder vanskeligheter, tempo og intensitet.

"Vi har laget et konsept som vil appellere til et bredt publikum og som kan brukes i store grupper, små grupper og en til en. I treningsstudio, i PT-setting, på idrettsbane, i skole, i parker og så videre. Når du har prøvd basisball, vil du ha mer, uansett alder, form eller størrelse, sier Silje Blindheim, grunlegger av BasisBall.

BasisBall tilbys på vel 170 steder; treningssentre, skoler, idrettslag og bedrifter og er spredd fra Svalbard i nord til Costa del Sol i sør. På Solkysten får man trening med og uten ball hos Epic Gym i Benalmadena.
”Vi er til stede der vi treffer de rette menneskene som kan være med å utvikle oss videre”, sier Silje og Susanna. Få steder treffer du et større publikum enn på strendene langs Costa del Sol, også turister som kombinerer ferie med fysisk trening.

For mer info: silje@backtostart.no / Sociale medier: @basisball
 

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu