Bo med utsikt i København

juli 17, 2015
Sist endret 
juli 17, 2015

Nordens største designhotell

København: I Europa er den danske hovedstaden blitt en ekte hot spot reisemål med flere lavprisselskaper som flyr til byen. Det hører med til historien at Ryanair ble så irritert på danske fagforeninger at de sluttet å fly til Danmark. Med nye hoteller og kreative nye designkonsept har Marriott åpnet AC Bella Sky, en skinnende glass-struktur som viser seg på Københavns skyline og Skandinavias største designhotell.

Beliggenhet:
AC Bella Sky har forbindelse til flyplassen Kastrup med gratis pendelbuss. I tillegg ligger T-banestasjonen rett ved siden av hotellet. Metroen er en 24-timers service, og det tar ca 10 minutter å reise inn til sentrum. Selv om AC Bella ikke ligger i sentrum av byen, er det et bra kompromiss mellom sentrum og flyplassen, altså ideelt for forretningsreiser eller en kort helgetur.

Rommet:
Med over 800 rom og suiter er AC Bella Sky uten tvil det største hotellet jeg har bodd på. Rommene har gulv til tak vinduer som gir god utsikt til by og ut over horisonten. Rommene har svart og hvit innredning og imponerende utnyttelse av plassen. Om de vil forbedre seg kan de skaffe og utstyre rommet med badekåpe, tøfler og tannsett, men det finnes i hvert fall gratis og rask Wi-Fi.

Servering:
På AC Bella Sky er man i stand til å håndtere et enormt antall med et valg av flere barer og restauranter. Til frokost spiste jeg i en kombinasjon av bibliotek og restaurant omgitt av hyller med bøker. Frokostbuffeen er endeløs og spenner over 10 bord fylt med pannekaker, egg, bacon, varianter av smoothie, frisk frukt, og så videre, altså noe for alle. Den mest kjente baren er Sky Bar i 23. etasje med panoramautsikt over København, et passe sted for å nippe til en cocktail.

Fasiliteter:
I Tårn 2 ... ja, det andre tårnet! Der finnes basseng og treningsstudio tilgjengelig for gjester til en pris på 150 danske kroner. Spa-avdelingen er også plassert i samme tårn, og med et bredt utvalg av behandlinger. Selv om jeg besøkte hotellet i en weekend, la jeg merke til at hotellet både har store og små saler utstyrt for konferanser – og rom gjesterom som var større enn mitt.

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu