Vi valgte leilighet i Edinburgh

mai 29, 2014
Sist endret 
mai 29, 2014

EDINBURGH, SKOTTLAND: "Aah, it's time to relax, and you know what that means, a glass of wine, your favourite easy chair". Det er følelsen du får på The Knights Residence.
Beliggenhet. Lange avstander er et fremmedord i Edinburgh. The Knight Residence ligger kun et steinkast unna Edinburgh Castle og Old Town, men ligger samtidig i utkanten av bykjernen. Du slipper med andre ord unna by- og trafikkstøy, samtidig som du har hele Edinburg for dine føtter. Beliggenheten er perfekt. Princes Street, Calton Hill og sentralbanestasjonen ligger en fem minutters taxitur unna, så enten du kommer med tog eller buss kan du synke ned i sofaen i løpet av ti minutter. Rett rundt hjørnet finner du også en dagligvareforretning hvor du får kjøpt det meste.

Leilighetene. Delikate og enkelt innredet - og varierer fra 41 til 62 kvm og fra ett til to soverom. Soverommene har god skapplass, kommode og en liten tv. Sengene er store og behagelige, og sørger for en god natts søvn. Stuen byr på både spisebord, sittegruppe og tv med et enormt utvalg av kanaler. Badet er rent og innbydende med dusj og badekar i ett, samt et lite utvalg av badeprodukter.

Utstyr. Kjøkkenet er fullt utstyrt med komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, brødrister, vannkoker og alt du trenger av servise, bestikk og kokeustyr.

Service. De ansatte ønsker deg varmt velkommen, og har god lokalkunnskap og tips til hva du bør oppleve. Servicen på The Knights er lik servicen på et hotell: housekeeping, velfungerende internett og tilgjengelighet 24 timer i døgnet er en selvfølge.

Pluss. The Knights har forstått viktigheten av "det lille ekstra". Ikke bare er leiligheten og servicen på topp, men små overraskelser som eget navneskilt på døra, kurv med mat, melk i kjøleskapet når du kommer og muligheten for filmleie i resepsjonen er med på å gjøre oppholdet unikt. Reiser du med barn venter det også en myk liten overraskelse på senga.

Minus. Savner en mikrobølgeovn.

Verdt pengene? Har du lyst til å bo komfortabelt? I nærheten av sentrum?  Har du lyst til å slappe av, og føle deg som hjemme? Samtidig som du blir tatt godt vare på? Da bør du bo her. Et opphold på The Knights Residence er absolutt verdt pengene, og spesielt hvis du skal være i byen i flere dager. Det å ha muligheten til å trekke seg tilbake, lade batteriene og lage sin egen middag dersom man ønsker det, er gull verdt. Vi fant vårt favorittsted i Edinburgh.

Mads bor i Moss, er fotballspiller og -trener og liker å ta en snartur til en ny by eller land. For ham er det ganske enkelt, Mads er nærmeste nabo med Moss Lufthavn Rygge.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu