Seil med oss i Kroatia

mai 23, 2014
Sist endret 
mai 23, 2014

Med oss vil seiling i det turkise Adriaterhavet være som en lek. Vi har et stort utvalg av båter, vi gir nyttige tips og inspirasjon, og blir med på å planlegge din neste seilferie i Kroatia. I tillegg vil vi komme med forslag om ulike ruter og valg av seilbåt – med eller uten mannskap.

Om oss. Croatia Yacht Club har en moderne, velutstyrt flåte til konkurransedyktige priser. Vår lange erfaring har gitt oss et godt rykte i Europa, og vårt partnerskap med store turoperatører som Kuoni Apollo bekrefter vår ledende posisjon. Vi har et svært dyktig team med høy kompetanse. Sammen kan vi skreddersy din ferie i Kroatia for at den blir perfekt. Vi deler din lidenskap for seiling og eventyr på havet. Før du bestemmer deg for seiling mellom øyene i Kroatia, er du velkommen til oss for forslag og tips. Du vil alltid finne mye og nyttig informasjon og inspirasjon på vår nettside.

Personlig service. Vårt personlige engasjement og vår service baner vei for at våre kunder skal få en uforglemmelig opplevelse. Med Croatia Yacht Club gjør du et trygt og smart valg. Vi er en del av gruppen "Hummingbird Lifestyle Travel", som har vært aktør i den svenske reiselivsbransjen siden 1960-tallet. Vi samarbeider med veletablerte turoperatører for at opplevelsen blir perfekt og tilbyr alle tenkelige aspekter du kan trenge for en ferie i Kroatia, som flyreise, lokal transport, utleie og overnatting. Seiling med Croatia Yacht Club betyr at du er med noen som har en verden av erfaring.

Seiltips. Vår nettside vil gi deg mye nyttig informasjon om seiling i Kroatia. Båter kan bestilles på nettet som en del av en komplett pakke, inkludert fly og transport, eller kun charterbåt. Noen vil være egen skipper og seile selv, andre foretrekker en skipper og/eller en vertinne for øke service og komfort. Bla gjennom vår hjemmeside for mer hjelp og informasjon.

Croatia Yacht Club ønsker deg velkommen med stor kunnskap om seiling og en flåte av båter. Vi tilbyr våre kunder maksimal sikkerhet og reisegaranti i henhold til offentlige forskrifter. Croatia Yacht Club er en del av Hummingbird Lifestyle Travel konsernet, og Hummingbird Lifestyle Travel er en sertifisert IATA agent.

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu