Dublin; Romslige rom og topp service

mai 22, 2014
Sist endret 
mai 22, 2014

DUBLIN: Hvis du er ute etter noe så enkelt som en god natts søvn og komme deg litt bort fra Dublins hektiske områder, er Maldron Hotel et godt alternativ der den ligger på nordsiden av elven Liffey.

Beliggenhet: I utgangspunktet var jeg litt engstelig for at hotellets beliggenhet var litt utenfor aralfarvei, altså ikke ideelt når man skal tilbake til hotellet fra Temple Bar-området litt sent på natten. Så viser det seg at Maldron bare befinner seg en anstendig spasertur fra Dublins heftigste og livligste områder.
Dessuten starter også shoppingområdet ved O'Connell Street. I ettertid var jeg glad vi booket vårt hotell litt i utkanten av selve sentrum. Dessuten kom vi med bil og i så måte var parkering ved hotellet mer praktisk enn om vi hadde bodd mer sentralt, og det var også enkelt å komme seg til flyplassen.

Rommet: Vårt dobbeltrom var romslig med en komfortabel seng, sittegruppe, gratis Wi-Fi og TV med de viktigste internasjonale kanaler. Riktignok var det litt støyende grunnet trafikk utenfor, men air condition gjør det mulig å sove med vinduet lukket. Rommet manglet minibar Rommet var ikke i luksus-klassen, og det var heller ikke selve hotellet, men havner heller på den øvre enden av en skala for gode hotell-alternativ.

Mat og drikke: Vi fikk servert en kombinasjon av britisk og kontinental frokost i hotellets kafé. Et lite utvalg av juice, yoghurt og syltetøy sammen med hjemmelaget guinness brød og varme pannekaker. Glutenfrie alternativer er også tilgjengelig. Til lunsj kan du nyte salater eller smørbrød på hotellets Stir Café & Bar . På kvelden serveres en tre-retter for €18, mens det fra menyen tilbys irske og europeiske retter av kjøtt, fisk og kylling.

Service: Personalet var vennlig og hjelpsom. De hadde også et utvalg av enkle toalettsaker og adaptere som er tilgjengelige for gjester. Dette er et tre-stjerners hotell som leverer fem-stjerners service.

Pluss: Utmerket service og nær butikker og restauranter. Romslige rom bidrar alltid til å løfte nivået et hotellopphold.

Minus: Mangel av en minibar på rommet.

Verdt pengene?: For 100 euro får du et ren og delikat rom med bad, en god natts søvn og en solid frokost. Jeg vil definitivt komme tilbake til Maldron.

Mads bor i Moss, er fotballspiller og -trener og liker å ta en snartur til en ny by eller land. For ham er det ganske enkelt, Mads er nærmeste nabo med Moss Lufthavn Rygge.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu