Paradis for surfere

juni 20, 2017
Sist endret 
juni 20, 2017

CORNWALL: Det er flere grunner til at Cornwall i Sør-England er et populært område både for lange ferier og korte opphold, men skal vi nevne tre grunner så må det bli en kyst med flotte strender, sjømat og en rekke med aktiviteter for familier.

Til kysten lokkes både folk som vil bade i sjøen og ikke minst surfere som reiser hit for å ri på bølgene. I så måte anbefales Fistral Beach, Porthtowan Beach og Perranporth Beach. Langs kysten finnes også grotter man kan besøke.

Også det vakre innlandet i Cornwall bør besøkes, med en temmelig stort område med regnskog. Newquay Zoo, utendørs Minack Theatre med utsikt over havet og Bodmin Moor er alle vel verdt å utforske en dag eller to. En ferie i Cornwall er ikke komplett uten å prøve lokale spesialiteter og noen av landets beste sjømatrestauranter.

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu