Paradis og forsikring i solen

juli 22, 2015
Sist endret 
juli 22, 2015

Derfor ble det leilighet i Thailand

Nytt liv. ”Vi arbeider mye, og synes golf er den perfekte måten å slappe av på, mosjonere og være sammen med andre”, sier Anders (54). Selv på vinteren ønsker vi å spille golf, så mye som mulig. Dette er en av grunnene til at vi kjøpte leilighet på Scandinavian Village i Thailand. Vi ser det også som en økonomisk livsforsikring, med en investering i fast eiendom på et annet kontinent, i tillegg til våre pensjonforsikringer og investeringer i villaen her hjemme.

- Ja, også som en livsforsikring ved at det gir et bedre liv, både i nåtid og i fremtid, om cirka ti år når vi forhåpentligvis blir pensjonister, kommenterer kona Maria (55).

Scandinavian Village. Maria og Anders reiser til Scandinavian Village mange ganger i løpet av året. Vanligvis direkte etter jobb og lander neste morgen i Bangkok. Noen ganger går paret direkte ut på golfbanen.
”Oftest reiser vi bare med håndbagasje, ettersom vi kommer til vårt andre hjem der vi har klær og alt annet vi trenger”, sier Maria. ”På Scandinavian Village mottar personalet oss med åpne armer. De har stelt blomstene på vår terrasse og vasket leiligheten før vår ankomst. Det føles godt å komme til vårt hjem i solen og varmen! Selvfølgelig prøver vi å komme dit så ofte som mulig om vinteren. Det er også et herlig sted om sommeren. Spesielt når ferietiden hjemme ser ut som et kontinuerlig regnvær...!”

Variert spill. Det er lett å skaffe seg variasjon i golfspillet her, fordi i nærheten av Scandinavian Village har vi ett titalls flotte golfbaner med ulike særpreg. Scandinavian Village har forhandlet frem lav greenfee ved flere av disse banene. Foruten muligheten til å spille mye golf, er det viktig for Maria og Anders med mange andre aktiviteter. Det store svømmebassenget, det velutstyrte treningsstudioet samt massasjeavdelingen tilbyr attraktive og fristende tilbud, etter en golfrunde. De setter ekstra stor pris på den hyggelige atmosfæren og samspillet med de andre medlemmene på stedet. Selv om de ikke har møtt dem på lenge er gjensynsgleden stor. Det gir også energi å slappe av med nye venner som de, etter kort tid, føler seg vel sammen med!

Universitetsby. ”Scandinavian Village ligger i en liten universitetsby ved kysten - en sjarmerende og rolig by uten vestlig masseturisme. Her nyter vi deilig thaimat med vekt på fisk og skalldyr. Ønsker vi å oppleve storbyliv eller reise til andre eksotiske land, så er Bangkok og flyplassen kun litt over en times biltur unna. Det er alle disse tingene som gjør at vi kaller livet på Scandinavian Village for vårt paradis og vår livsforsikring i solen!”, sier Anders og Maria.
Mer om Scandinavian Village[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Alfred jobber med TV-dokumentar - og han lager reisereportasjer til King Goya.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu