Reiseperler og King Goya med et nytt samarbeid

august 28, 2018
Sist endret 
august 28, 2018

Reiseperler og King Goya lanserer turer med norsk reiseleder til spennende steder

OSLO: Sammen når vi ut til enda flere. Bloggen Reiseperler og  magasinet King Goya samarbeider på flere områder – for å nå ut til enda flere lesere på våre tre nettsider og følgere på sosiale medier.
”Sammen er vi sterkere, vi når ut til flere og blir derfor mer interessant for reisebransjen som vil markedsføre seg i Norge og internasjonalt”, sier Jeanette Mysen Wilhelmsen.

Reiseperler.com: Jeanette Mysen Wilhelmsen står bak blogg-universet Reiseperler. Hun er spesielt aktiv på sosiale medier; på Facebook, Instagram og Snap, og følges av tusener. Reiseperler er en blogg med fokus på bilder og inspirasjon som trigger reiselysten.

King Goya publiseres online på norsk og engelsk av proffe journalister. Jakter på gode historier, møter spennende mennesker og informerer folk som skal ut på reise og ferie. I 2017 nådde King Goya ut til mer enn 5 millioner besøk, de fleste på vår engelske nettside. Gudmund Lindbaek har base i London, er utgiver og erfaren journalist.

Ut på tur. Samarbeidet resulterer i at Reiseperler og King Goya byr på eksklusive turer med norsk reiseleder til spennende destinasjoner.

Våre nettsider: Reiseperler.com / KingGoya.no / KingGoya.com

Dette er en bereist mann, utdannet arkitekt med sans for kunst. Philip følger med på dagens kunstbilde, også utenfor Norges grenser. Og når sant skal sies er han en meget habil kunstmaler.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu