Europa Olivia tar Milano, vin og italiensk mat pÃ¥ alvor Tar italiensk mat pÃ¥ alvor. Olivia bringer Milano nærmere Oslo, med vin, spesialiteter og stemning til et høyere nivÃ... av Gudmund Lindbaek juni 3, 2018
Destinasjoner Slik er Luxembourg - et av verdens minste land Et land med så mange slott og festninger at man nesten skulle tro at lille Luxembourg er med i en eventyr-fortelling ... av Philip A. Nortvedt mai 29, 2018
Anmeldelser Ekte Thai-mat elegant og pirrende krydret Menyen er enkel, smakfull og gir preg av ekte og original Thai-mat. Vi testet våre smakssanser på torget i Drøbak ... av Gudmund Lindbaek mai 26, 2018
Europa Spagetti og kjøttruller - Tysklands matvaner lever På reise i Tyskland møter du tysk tradisjonsmat - og musserende Rødhette som klarte overgangen fra gamle DDR ... av Gudmund Lindbaek mai 22, 2018
Europa Mat Dublin; På gastro-safari etter en revolusjon Irland ligger på en liten øy, men her har mange kokker store kulinariske ambisjon. Vi testet resultatet av en mat-revo... av Gudmund Lindbaek mai 9, 2018
Norge Verdens beste kake og folk på lykkepillen Det er tid for Kvæfjordkake, også kjent som verdens beste. Møt folk så glade og gale at de mest sannsynlig går på ... av Gudmund Lindbaek mai 6, 2018
Destinasjoner Litauen etter Sovjet-tiden – helt andre smaker Litauen går i nye kulinariske retninger. Sovjet-maten er glemt historie, nå er det nye kokker som viser matveien ... av Gudmund Lindbaek mai 3, 2018
Dubai Spis i Dubai: Kos deg på topper valgt av lokale Innbyggere i Dubai har spist, talt og stemt på sine beste spisesteder. Vi har resultatet og en kulinarisk vandring ... av Gudmund Lindbaek mars 5, 2018
Goya Spiseri Norske boller og brød er en spansk slager Hun hatet spansk brød, ble baker og åpnet like godt eget bakeri. Nå går Marlenes bakervarer som varmt hvetebrød... av Gudmund Lindbaek februar 21, 2018
Bo Bra England; Romantisk hotell luksus og god mat Hotell med fem stjerner har i grunnen det meste. I Dorset, Sør-England kan du legge til mat i stjerneklassen og pub med... av Gudmund Lindbaek februar 6, 2018