Eksklusivt Stillehavs-cruise med ”Paul Gauguin”

august 18, 2017
Sist endret 
august 18, 2017

Du får en romslig lugar eller suite med sjøutsikt og balkong

CRUISE: ”Paul Gauguin” er flaggskipet i flåten til Paul Gaguin Cruises. Skipet tar maks 332 gjester, og går mellom øyer som Bora Bora, Taha’a og cruisets helt egne privatøy «Motu Mahana» i Stillehavet.

Mens skipet tar deg fra øy til øy, kan du nyte femstjerners middager signert talentfulle kokker – inkludert Jean-Pierre Vigato, sjefskokk på Michelin-restauranten «Restaurant Apicius» i Paris. Alle måltidene du spiser om bord er inkludert i prisen.

– Det er høy fokus på god mat, i tillegg er det en fantastisk måte å få oppleve alle de flotte øyene i Fransk Polynesia på. Du opplever utrolig mye på kort tid, og på en luksuriøs måte. Det å få se alle øyene fra sjøsiden er helt unikt, sier Martin Dahl Jespersen, Salgsdirektør i Fijireiser.

Du får en romslig lugar eller suite med sjøutsikt, og balkong om du vil. Du får også gratis drikke som inkluderer et utvalg vin, brennevin, øl, brus, flaskevann og varme drikker. Gratis 24-timers room service er en selvfølge på turen og kjøleskapet på rommet ditt blir daglig fylt opp med brus, øl og vann. Cruiset leverer også god underholdning, presentasjoner fra eksperter og gjesteforelesere – og du får en hel dag på rederiets private øy, Motu Mahana.

– «The Gauguin» tilbyr cruise blant paradisøyene i Stillehavet hver eneste måned, hele året rundt. Mange vil nok derfor velge å dra på dette drømmecruiset mens det er på sitt kaldeste her hjemme, tror Dahl Jespersen. Selv var han på cruise i Stillhehavet i mars og mener at det må være det ultimate stedet å reise på cruise. – Naturen, menneskene og øyene er som klippet ut av en eventyrbok, og best av alt – her treffer du aldri naboen.

Fire cruise-ruter å velge mellom: Selskapsøyene og Tuamotuøyene, Tahiti og Selskapsøyene, Cookøyene og Selskapsøyene og Marquesas-, Tuamotu- og Selskapsøyene. Pris fra: kr. 60.950 per person

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu