Londons verste restauranter

desember 25, 2013
Sist endret 
desember 25, 2013

Jobben som mat-kritiker er ikke bare smil og luksus. Noen ganger kan det til og med være dystert. Grace Dent har vært utsatt for elendig service, mindre god mat og en atmosfære hun sammenligner med en bar på en travel flyplassen. Her er hennes liste over de verste restaurantene i London.

Det pussige er at på nettet finner du nesten bare gode kritikker av de samme spistestedene Grace Dent helst hadde sett nedlagt. Merkelig. Vårt velmente råd – les kritikker hos Trip Advisor med en stor klype salt. Overdrivelsen kan være skrevet av onkelen til han som driver restauranten.

Gay Hussar, 2 Gresk St , W1D 4NB
"På et tidspunkt var Gay Hussar i Soho et viktig spistested. Nå er det motsatt, dessverre. Folk synes det er sjarmerende at den ikke er omgjort til en Starbucks, men ikke at det fortsatt serveres gulasj ved siden av et støvete bibliotek med politiske biografier”.

Hvis du leser Trip Advisor, vil du stort sett finne gode mat-kritikker, slik som denne fra Gay Hussar : "Bra lunsj for alle ni av oss. Maten var god, servicen utmerket. En stor opplevelse”. .

Hvem stoler du på, de positive kritikkene hos Trip Advisor eller Grace Dent , en profesjonell mat kritiker i London-
avisen Evening Standard?

Gremio de Brixton, The Crypt , St Matthews Church , Effra Rd , SW2 1JF
Grace var ikke i stand til å skrive en komplett kritikk fra Gremio de Brixton, men hun sendte i hvert fall disse linjene : "Nektet å betale for maten, det tok timer før den ble servert, og noe var fortsatt frosent. Begynte å tro at jeg var med i en skjult kamera spøk til BBC ".

A. Wong, 70 Wilton Road , SW1V 1DE
"Vi ble tildelt seks ganske pløsete dim sum. Smakte som kjøttpølser fra Marks & Spencers. Jeg ikke har plass til å lufte alle mine tanker om dette stedet, men i korte trekk – er det mulig å få denne nedlagt?”

Dette finner vi på Trip Advisor: ”Fantastisk mat, utmerket service. Vi har spist 8 retters testmeny. Hver rett var deilig og vakkert presentert. En skikkelig godbit ".

The Keeper’s House, Burlington House , W1J 0BD
"Hvis en restaurant sammenlignes med et orkester der mange gjør viktig og forskjellige ting med håp om å presentere noe briljant, da er The Keeper’s House som å lytte til Les Dawson Clank gjennom Roll Out the Barrel".

Bo London, 4 Mill Street, W1S 2AZ
"Alle forsøk på å prate med min følgesvenn ble konsekvent ødelagt av en kelner som serverte mat laget av en kokk med nervøst sammenbrudd. Dette er ikke et måltid, men en form for catering for velstående turister og bloggere som spiser gratis."

Galeto, 33 Dean St , W1D 4PW
"Den nye brasilianske Galeto på Dean Street vil at jeg skal prøve ”Rios berømte sexy kylling”. Et dristig påstand, for det er ingenting sexy med en kylling . Ikke engang de slemme med falske øyevipper på The Muppets. En død kylling legges i en ovn ved 200C så raskt som mulig. Jeg føler ingen trang til å gni den mot understellet på min utringede kjole , ' Oh , je t' aime ... moi non plus."

Chotto Matte, 11-13 Frith Street, W1D 4RB
"Aner fortsatt ikke hva begrepet Nikkei - japansk mat er , eller hva menyen , som er delt inn i' ”chicharronia ', ' cocine klient ' , ' Nikkei ', 'anticucheria' og mer opplagte 'sushi', egentlig tilbyr.

Paesan, 2 Exmouth Market , EC1R 4PX
"Dette er bondemat, det som bøndene spiser..? Eller som Jamie Oliver og Rick Stein uunngåelig møter når de hopper ut av et fly på sine mange reiser til Italia".

Bird of Smithfield, 26 Smithfield Road London EC1A 9LB
”Fryktelig. Dette var et skoleeksempel på ting som aldri skulle skje i løpet av en middag som kostet 1400 kroner. Vårt bord var booket til klokken 21, desserten ankom rundt 23:30. Og da jeg forsøkte å betale regningen, virket det som om jeg var usynlig”.

The Pearson Room, Andre Floor , 16-19 Canada Square , E14 5ER
"Den perfekte lammekotelett dukket opp med en miks av borlotti og bondebønner som så ut som om dette var grovt blandet sammen med en gaffel. Kjære restauranteier, min tommelfingerregel er at hvis jeg kan lage maten mere oppfinnsomt og med større finesse enn det du klarer, så har du et problem”.
 

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu