Sov like ved flyavgangen

desember 30, 2013
Sist endret 
desember 16, 2021

Perfekt for møter og en overnatting

FRANKFURT: Tysklands fremste internasjonale forretningsby har et hotell som praktisk talt ligger ved avgangshallen på flyplassen. Derfor er Hilton spesielt praktisk for en rask overnatting. Fra lobbyen kan du spasere til innsjekking på 10 minutter. Men for et litt lengre opphold skal det mye til for å slå tilbudene i byen, som bare ligger 20 minutters togtur fra flyplassen. Hilton på flyplassen er mer for business og ikke egnet til så mye annet.

Jernbanestasjon. Hilton Frankfurt Airport er et fem-stjerners hotell i enden av den ikoniske bygningen Squaire og ligger rett ovenfor InterCity Express og togene til sentrum. Hotellet har direkte adkomst til Terminal 1 på den internasjonale flyplassen. I tillegg kommer og går tog til andre deler av Tyskland fra samme bygning.

Restauranten på Hilton holder seg til tyske delikatesser og internasjonale retter, uten å imponere. I den luftige lobbyen ligger en kombinasjon av salong og bar, et ypperlig sted for en cocktail eller møte med venner. Hotellet har parkeringsplass med heis direkte til lobbyen, Wifi og integrerte amerikanske og britiske stikkontakter på rommene. Der er også små kjæledyr velkommen. Som nærmeste nabo har Hilton også et 4-stjernes hotell. I samme kompleks finnes både kafeer, butikker og en stor matbutikk.

Rommene: Jeg bodde på standard rom med romslig bad, utstyr til te og kaffe og stor TV-skjerm med alle kanaler og et rikelig filmtilbud. Ellers er det romservice døgnet rundt, Minibar med drikkevarer og snacks, aircondition og frisør i nærheten. Hotellet tilbyd også rom for røykere og sengetøy for gjester med allergi.

Business: Forretningsfolk vil nok finne hotellet ideelt for møter og konferanser. Tjenester som klesvask, rensing og stryking av tøy er sikkert mange setter pris på. Hotellet har møterom i ulike størrelsen og et fitness-senter i toppetasjen som også er åpent døgnet rundt.

Pluss: Plasseringen så nær avgangshallen og egen jernbanestasjon. Perfekt for møter og en overnatting eller to.

Minus: Med tanke på prisen ble jeg skuffet over begrenset utvalg på frokostbuffeten. Et av de bedre flyplasshotellene, men dessverre uten basseng.

Verdt pengene?: Absolutt. Romprisen var ikke avskrekkende til å være et femstjerners hotell, til og med på en flyplass.

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu