Seks elegante Boutique hotell med ekstra luksus

oktober 26, 2017
Sist endret 
oktober 26, 2017

Browns Hotel har ønsket kongelige, presidenter og verdensberømte velkommen

ENGLAND: Når det kommer til overdådig luksus, er det ikke noe som kan måle seg med et luksuriøst boutiquehotell, hvor hver eneste detalj har blitt vurdert for å oppnå komfort til gjestene. Her er noen alternativ i England for innsjekking til eleganse og upåklagelig service.

Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons, Oxfordshire, Sørøst-England.
Dette boutiquehotellet har 32 rom, luksuriøse suiter og ligger bare 13 kilometer utenfor historiske Oxford. Restauranten på Belmond Le Manoir fikk to Michelin-stjerner i 1984, det første året etter åpningen, og har holdt dem siden. Nyt private hager og en åpen terrasse, sittegrupper, marmorbad.

Combermere Abbey, Shropshire, Nordvest-England.
Combermere Abbey
åpnet nylig den restaurerte, prisbelønte North Wing. Boligen har bare to soverom og en rekke andre rom, og den intime fløyen byr på overdådige omgivelser. Rom med king size-seng, ekstra store bad og kroppsprodukter fra Mitchell og Peach, produsert på gården til familien Foxbury. Ligger i kort kjøreavstand fra Liverpool, Manchester og Birmingham.

Inverlochy Castle Hotel, Fort William, Skottland
Ligger mellom innsjøer og fjell i Vest Highlands. Inverlochy Castle har 17 individuelt designet rom og suiter. Å spise på slottet er en opplevelse i seg selv – med kjente Albert og Michel Roux Jr ved roret, og serverer moderne britisk mat med fransk påvirkning.

Llangoed Hall, Wales
Llangoed Hall åpnet i 1990 i en elegant edwardian bygning i hjertet av det walisiske landskapet nær nasjonalparken Brecon Beacons. Har 23 soverom, som alle er individuelt utformet. Enestående utsikt over de svarte fjellene kan nytes fra Master Suite, som har sitt eget salongområde, romservice og en himmelseng med king size-seng, hvor du kan slappe av mens du nipper til din gratis sherry. Hotellet ligger litt over en times kjøretur fra Cardiff.

Browns Hotel i Mayfair, London
Siden åpningen i 1837 har Browns Hotel ønsket kongelige, presidenter og verdensberømte  velkommen. Med en dristig beskrivelse om å være "fantastisk engelsk, grundig kosmopolitisk og utpreget Mayfairsk", tilbyr dett klassiske hotellet førsteklasses moderne fasiliteter i flotte omgivelser. Prøv Kipling Suite, oppkalt etter forfatter Rudyard Kipling - han som skrev Jungelboken mens han bodde på hotellet. Forvent marmorbad, en stor stue, king size-seng og individuelt utvalg av møbler og innredning. Hotellet henter deg på flyplassen, får bagasjen utpakket og introduserer deg til gallerier og butikker.

The Gleneagles Hotel, Auchterarder, Perthshire, Skottland
Gleneagles Hotel åpnet i 1924 og ble raskt kjent som "Glenspalasset". I dag har hotellet to spisesteder med Michelin-stjerne, golfbane, spa og tilbyr 232 luksuriøse soverom, inkludert 26 overdådige suiter. Blue Tower Suite har to etasjer og tilbyr to soverom. Hotellet ligger litt over en times kjøretur fra Edinburgh - og har også landingsplass for helikopter.

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu