Elvis lever – festival i Måløy

april 17, 2015
Sist endret 
april 17, 2015

«That’s Alright Mama» - her blir det fest!

MÅLØY: For andre gang skal Elvisfestivalen arrangeres i Måløy, en festival som er unik i og med at den er eneste i sitt slag i hele Norge. Måløy er en mindre by, vakkert beliggende opp etter fjellsiden med en panoramautsikt over havnen og fjellheimen på den andre siden av havnen. Den 13. 14. og 15. august blir byen pyntet til fest og festival, i år med artister fra fire forskjellige land; USA, Jugoslavia, England og Norge.

That´s Alright. Denne sommeren er det 61 år siden rock’n roll ble født på ordentlig. Selvsagt hadde det vært artister før Elvis Presley dukket opp, men ingen satte et så markant fotavtrykk i musikkhistorien som Elvis gjorde med låten «That’s Alright Mama». Låten ble til ved en tilfeldighet og vant etter hvert en hel verden.

Elvis Presley. Mange så på rocken som et forbigående blaff, mens den dag i dag vokser det opp nye generasjoner og ikke minst nye artister som fortsatt lar seg inspirere av mannen som forandret populærmusikken for alltid, nemlig Elvis Presley.

Stolt by. I den anledning er Måløy stolt av å kunne lansere en Elvisfestival som snur hele byen på hodet. Her skal det feires og det skal gjøres til gangs og på en måte Elvis sannsynligvis ville vært stolt av.

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu