Jul og karneval med brassene

mars 29, 2015
Sist endret 
mars 29, 2015

Bli med på Brasils største fest

BRASIL: Location, location, location. Dette ordet må brukes tre ganger for å rettferdiggjøre beliggenheten til stedet Novo Tartaruga, en halv times kjøretur syd for storbyen Natal nordøst i Brasil. Dette er et sted med kombinasjon med 15 gjesterom, restaurant, stor hage med basseng og ikke minst beliggenhet like ved stranda med frisk bris og behagelige bølger fra Atlanterhavet.

Julen 2015. Seks år på rad har vi hatt julefeiring med norsk julemat. Slik blir det også i år og Rune Rosvold kan garantere ribbe med hjemelaget rødkål og surkål, i tillegg kommer svinestek, kalkun, fylt svinekam, laks og med innslag av typisk brasiliansk julemat som baccalauo laget på brasiliansk vis – laget av klippfisk imponert fra Norge. Og med tilbehør til alle ulike retter. Sist jul kom 97 gjester til feiring av julaften, hovedsakelig norske. Påmelding kan skje nå.

Nyttårsaften. Denne kvelden er hellig for brasilianerne, som normalt trekker mot strendene og antrukket i hvitt. Her blir det typisk brasiliansk feiring, for denne kvelden er det normalt stor overvekt av brasilianere. Masse mat og levende musikk står på menyen, og ved midnatt er det fyrverkeri og festlige scener. Flere nordmenn burde bli med på feiringen.

Karneval 2016. Bli med på Brasils årlige fest, som starter 7. februar Den festen kommer til å vare fire dager til ende, selvsagt med musikk og dans. I denne delen av Brasil danser man ikke samba, men derimot til eggende rytmer fra musikk-stilen forrò.
Siste dag av karneval i Brasil er offisiell fridag i hele landet. Hos oss er det levende musikk på dagtid, mat og drikke som seg hør og bør og rundt omkring er det alt fra homoparade med 30,000 deltakere og en mengde lokale festen omtrent på hvert hjørne. De 15 rommene på Novo Tartaruga blir revet bort så fort de legges ut på hjemmesiden.

Fakta Novo Tartaruga
Barra de Tabatinga, Rio Grande do Norte. Adresse: Praia de Tabatinga, 28 km sør for byen Natal
Restaurant og pousada med 15 gjesterom. Ligger helt ned til stranden. Stedet har basseng. Temperatur gjennomsnitt året: +27
Tel: +55 (84) 3230 2131 – 9927 7049
http://www.novotartaruga.com.br
Facebook: @novotartaruga
E-mail: novotartaruga@live.com
 
 
 

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu