Original kunst og kunst-skjorter – nytt marked

oktober 18, 2016
Sist endret 
oktober 18, 2016

Maleri, grafisk trykk og T-skjorter med kunst-trykk selges

King Goya Art er navnet på det nye og spennende kunstmarkedet – etter hvert med et stort utvalg av kunstnere fra hele verden. Dette er en ny side av reisemagasinet King Goya som publiseres på norsk og engelsk. Kunst og reiser er ofte to sider av samme sak – av en opplevelse.

Møt kunstnere. Gjennom King Goya Art har du muligheten til å møte nye kunstnere og oppleve at spennende kunstverk skapes, til å finne din favoritt i mengden av bilder og i tillegg bli kjent med kunstnere. Vi jakter på og oppdager de aller beste up-and-coming talenter ved å besøke kunstmesser, utstillinger, møte kunstnere der de jobber og speide etter nykommere. Følg med, for hver uke og hver måned skal vi presentere nye kunstnere.

Inspirasjon. Hvis du ønsker å kjøpe rimelig kunst av inspirerende artister, kan vi hjelpe deg å finne det kunstverket du vil elske til en pris du har råd til.
Vi er ikke tilhenger av trender eller trendsettere, men av erfaring vet vi at inspirasjonen gjerne dukker opp i en boble. Vår kunst er ikke masseprodusert og vi lar kunstnerens fantasi løpe løpsk, fordi livet er kunst i bevegelse.

Fine Art Print. Vårt utvalg av grafisk kunst lages i et begrenset opplag hentet fra grafikere rundt om i verden. Legg ut på en liten reise for å finne ditt perfekte maleri eller et grafisk trykk og seil inn i fremtiden med en unik opplevelse.

T-skjorter. Morsom, kul, litt merkelig eller finn et unikt kunstverk du bare faller for. Hvis du er typen som ikke ønsker å kle seg som akkurat som dine venner eller naboen, så finner du sikkert en eksklusiv t-skjorte i vår samling, eller en kunst-skjorte som vi velger å kalle vårt bidrag til motebildet. Finn kunst av din favoritt-artist og vi lager skjorten med ditt utvalgte motiv. Dermed kan du kunsten med å skille deg ut fra den gemene hop.

Garanti. King Goya Art og våre kunstnere garanterer for hver bestilling, og sammen sørger vi for at hvert originale kunstverk, hvert eneste trykk og t-skjorte med kunsttrykk kommer trygt frem og i perfekt stand fra vårt hovedkontor i Moss.

Link til KING GOYA ART

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu