Program for Elvisfestivalen 2015

april 17, 2015
Sist endret 
april 17, 2015

Tre dager med festival og musikk

MÅLØY, FESTIVAL AUGUST: I Måløy er man stolt av å kunne lansere en Elvisfestival som snur hele byen på hodet. Her skal det feires, og det skal gjøres til gangs og på en måte Elvis selv ville vært stolt av. Festivalen arrangeres for andre gang. Her er program for begivenheten som finner sted i dagene 13.-15. august

”How Great Thou Art”
TORSDAG 13. AUGUST:
Festivalen starter på torsdag med den musikken som lå Elvis´  hjerte aller nærmest, når Elvis skulle koble av eller synge sammen med venner så var det gospel som ble valgt. Derfor starter festivalen med kirkekonserten ”How Great Thou Art”  i Måløy Kirke, med ni solister sammen med Sideshow Bob og kor. Kirkekonserten er en stor opplevelse med et fantastisk program.

”Follow That Dream
FREDAG 14. AUGUST: Fredagens show i festivalteltet ”Graceland” byr på hovedshowet ”Follow That Dream” og 5 mini-show med flere forskjellige artister kjent fra Elvismiljøet i Norge og utlandet sammen med Side Show Bob, OI´MacDonalds, TC Morgan Band, Seven Days Wonder og C Studio Danscompani. Vi tror dette blir en forestilling som vil falle i smak hos publikum.

”From Madison Square Garden to Måløy”
LØRDAG 15. AUGUST:
Lørdagens hovedshow på Elvisfestivalen i festivalteltet blir ”Graceland”, som tar utgangspunkt i Elvis´ originale show fra Madison Square Garden. Et storslagent Elvisshow som vil gi følelsen av hvordan en ekte Elviskonsert var. Vi har kalt showet i Måløy ”From Madison Square Garden to Måløy”, samt fem mini-show med forskjellige artister kjent fra Elvismiljøet i Norge og utlandet - sammen med Elvis Sideshow Bob, OI´MacDonalds, TC Morgan Band og Seven Days Wonder.

”Elvis-show på Sentrum scener”
Ikke mindre enn tre scener settes opp i sentrum av Måløy. Både fredag og lørdag blir det konserter fra disse scenene hele dagen. Begge dager vil Elvis-artister fylle byen med hans fantastiske musikk. Festivalteltet ”Graceland” vil by på Festival-restaurant med seneunderholdning fredag og lørdag.

”Elvis-parade”
Alle Elvis-artistene deltar i Elvis-paraden gjennom byens paradegate, som for anledningen er døpt om til ”Elvis Presley Boulevard”. Dette er for mange en meget stor opplevelse.

”Elvis Presley Boulevard”
Langs hele ”Elvis Presley Boulevard” vil norske og amerikanske flagg vaie fra butikker og gesimser. Butikker har utstillinger med tema om Elvis og festivalen. For anledningen er ”Elvis Presley Boulevard” forvandlet til gågate, du kan slå deg ned på en fortausrestaurant og lytte til den gode Elvis-musikken uten å bli forstyrret av biler.


Am-Car utstilling og parade
Elvisfestivalen har egen Am-Car utstilling og parade. I år blir denne utstillingen helt spesiell, i og med at Elvis´ Cadillac, en Deville fra 1959, blir å finne både på utstillingen og i paraden. Bilen er utstyrt med 68 lysende diamanter satt inn i hver forskjerm. Den er preget med massevis av krom både utvendig og i motoren.

Kino. Måløy Kino vil vise Elvisfilmene ”Blue Hawaii” og ”Jailhouse Rock”

Reise til Måløy. For informasjon om hvordan du kan reise til Måløy, kontakt: maloy@hrgworldwide.com eller se vår nettside Elvisfestivalen

Måløy ønsker velkommen til en spesiell opplevelse!
Hele byen er med på feiringen, og vi byr på langåpne butikker med Elvisutstilling og stemning. Det blir festivalhavn for fritidsbåter og utvidet bobilparkering i sentrum.

Elvisfestivalen i Måløy kan følges tett på nett på følgende steder:
www.elvisfestival.noFacebook
Velkommen til en festivalhelg du sent vil glemme, en festivalhelg for hele familien!

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu