Fortvil ikke - nå kan alle bli forfatter

oktober 4, 2017
Sist endret 
oktober 4, 2017

”Vi hjelper til med alt – fra tekst, bilder, trykking og til boken er klar”

MOSS: At alle kan gi ut bøker, er ikke bare et slagord – nå er det blitt en realitet. På Jeløy i Moss sitter forlagssjef Bjørn Ove Rydland og venter på ferske manuskript og flere ideer fra folk som vil bli forfatter. Hos Elefantus Forlag er nei et lite brukt ord.

”Vi hjelper til med alt i forbindelse med en bokutgivelse – fra tekst til bilder og illustrasjoner, trykking og helt til boken er klar for lansering. Bokdrømmen behøver ikke bare være en drøm, nå kan i grunnen alle realisere slike planer”, sier Bjørn Ove Rydland. Hvert år utgir Elefantus Forlag mellom 35 og 40 bøker.

Ung og gammel. Mange har opplevd at tradisjonelle forlag sitter på innsendte manuskript opptil halvannet år før man får avslag fra forlaget. Bare spør Eva Irene Reinholdt Carlsen (90) som fikk avslag fra et kjent forlag midt på 1960-tallet og ble så skuffet at hun gjemte diktsamlingen på loftet. Der hadde den blitt liggende om ikke Eva kom  over muligheten gjennom Elefantus. Nylig kom Evas diktsamling ”Minner fra en svunnen tid” ut.
Så lenge måtte ikke Bernt Christopher Lange vente. Syv-åringen skrev tekst og lagde tegninger til ”Den Lille Fisken”, en fortelling om utfordringer en fisk har i havet.

Gode historier. Elefantus Forlag utgir alle typer bøker, fra romaner, biografier, kokebøker, diktbøker, faktabøker til krimbøker.

”Det er viktig å ha en historie å fortelle, og mange gode historier hadde gått tapt om det ikke hadde vært for muligheten som kom gjennom den digitale trykkeprosessen. Det er blitt billigere og enklere å utgi bøker”, sier Rydland, og legger til at Elefantus Forlag er forlaget for folk flest.

Mer om Elefantus HER

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu