En duffelbag er ikke bare en duffel

september 13, 2017
Sist endret 
september 13, 2017

Thule Subterra Duffel har en stor toppåpning som gir rask tilgang til hele bagen

OSLO: Den lanseres som moderne og påstås å være en intelligent duffelbag for allsidig bruk. Intelligent bag – vel i så fall er det første gang jeg tester en bag med intelligens over det jevne.

Jeg har lenge vært på jakt etter en bag med plass til det viktigste på en kort tur – altså computer, nøkler, billett, skjorte og toalettsaker. Den har jeg nå funnet og sender en takk til svenske Subterra. I tillegg til rimelig god plass  er den lett.

Thule Subterra Duffel har en stor toppåpning som gir rask tilgang til hele bagen. En innvendig nettinglomme gir trygg oppbevaring av nøkler, billetter eller kredittkort, og bagen har lett tilgjengelige rom for telefon og ledninger. I den største modellen på 60 liter kan man pakke sko eller støvler separat i store, utfoldbare sidelommer, og kompresjonsstropper i bagen hindrer at klær får flyte fritt – en klassisk utfordring med å pakke i bag.

Bagen er også behagelig å bære takket være en avtakbar, polstret skulderstopp med flere festepunkter, samt praktiske bærehåndtak. Med robust tekstil og et tidsriktig, urbant design er Thule Subterra Duffel en bag man tar med på tur enten man går i dress eller i T-skjorta.

Thule Subterra Duffel i svenske Thules nye bagasjeserie Subterra kommer i størrelsene 60l og 45l, og i fargene grå, burgunderrød og marineblå. Prisen ligger på under 1400 kroner – temmelig intelligent den også.

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu