Flott tur! Her kan du bestille din drømmeferie

januar 23, 2019
Sist endret 
januar 23, 2019

Bestill tur og aktivitet, gå forbi køer og få inspirasjon og tips om gastronomi og natteliv

HJELP DRØMMEFERIE. Endelig noen nyttige annonser. Media er full av reklame til liten eller ingen nytte, skryt, skamros og overdrivelser som få egentlig tror på. Det er grunnen til at King Goya som reisemagasin på norsk og engelsk har valgt en global partner som tilbyr aktiviteter, informasjon og ikke minst inspirasjon som vil hjelpe deg og dine på neste reise eller ferie. Vi valgte selskapet Get Your Guide, som publiserer annonser og informasjon på norsk.

Takk for hjelpen! «Flott tur, vel verdt pengene. Fin båttur. Mektig natur på øya. Dyktig sjåfør som manøvrerte godt. Dyktig og kunnskapsrik guide. Outstanding service fra Martine i reiseselskapet Viajes Tenerife som hjalp meg å rette opp en feilbestilling». Dette skriver en leser som benyttet tilbud han fant hos Get Your Guide da han og familien ferierte på Tenerife og var på øyhopping til La Gomera.

Drømmeferie. Ved hjelp av et par klikk kan du reservere det meste fra Harry Potter-tur i London, flyplasstransport i Lisboa til å passere køen for å komme opp i Eiffeltårnet eller skaffe deg en kunnskapsrik guide i Madrid og en opplevelse i Stockholm. Gjennom dette systemet kan du kjøpe billetter til både det ene og andre, bli med på guidede turer og få tips om gastronomi og natteliv. Get Your Guide er et eksempel på at gode råd ikke alltid bør være dyre. Klikk, planlegg og ha en fin tur, selv om du bare skal på drømmeferie til Bergen.

Dette er en bereist mann, utdannet arkitekt med sans for kunst. Philip følger med på dagens kunstbilde, også utenfor Norges grenser. Og når sant skal sies er han en meget habil kunstmaler.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu