Frister med sjarmerende vaner

februar 13, 2015
Sist endret 
februar 13, 2015

Typiske landsbyer på programmet i England

LONDON: Landlige puber, den tradisjonelle ettermiddagsteen, historiske herskapshus og slott og nye boutique-hotell er bare litt av utvalget en ny britisk reiseoperatør tilbyr. Kombinert med shopping, edle britiske vaner, gode viner og kulinarisk opplevelse, teater og tradisjonelle friluftsliv kan plutselig utflukter til Storbritannia få en helt ny betydning.

Nye reiseruter. Selskapet som lanserer skreddersydde reiseruter langt fra det vanlige britiske slaget heter Pinpoint, har hovedkontor i London og tilbyr i første omgang dette til det skandinaviske markedet. Selskapet skiller seg ut ved å appellere til besøkende som setter pris på detaljer, identitet, bærekraftig turisme og turer som vil bli husket som bemerkelsesverdig og svært spesielle.

En typisk reiserute kan inkludere overnatting på et slott eller boutique-hotell, lunsj i en typisk landsbypub, historiske vandringer og turer og teater som avsluttes på en topp restaurant. Typiske engelske landsbyer står også på menyen. Pinpoint satser også på bedriftsmarkedet og har laget reiseruter som både inkluderer friluftsliv, båtrace på Themsen og festligheter i forbindelse med Henley Regatta og fartsfestivalen Goodwood Festival of Racing. At skandinavene er fotball-interessert er heller ikke glemt.

Annerledes. De to britene bak Pinpoint har over 55 års erfaring fra reiseliv og turisme. Iain Cottam var mannen som gjorde Hurtigruten kjent i England og som lenge drev Hurtigrutens avdeling i London.
”Dette er utslag av et ønske om å lage noe nytt og få nordmenn og andre til å oppdage og nyte våre sjarmerende vaner, oppleve det vi briter gjør på fritiden. Vi har laget noe nytt og tilbyr et alternativ til puber, musikaler og fotball i London. Vi ser frem til å levere et produkt som en spennende og annerledes, sier Iain Cottam – mannen som startet med å sende en strøm av briter til Norge og nå skal sørge for at det nordiske folk skal få nye opplevelser i kontrastenes land.

Pinpoint Britain startet presentasjon i Oslo der de møtte reisebyråer og ulike selskaper som har meldt sin interesse. For ytterligere informasjon, kan du klikke på linken og besøke hjemmesiden til Pinpoint Britain

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu