Havutsikt og svarte poteter

desember 26, 2015
Sist endret 
desember 26, 2015

Atlantis Bahia som å oppdage et land av drømmer

FUERTEVENTURA: Det er ikke hvert år jeg starter en beskrivelse og vurdering av et fem-stjerners hotell på ei ferieøy med å omtale smaken av en potet. Men det kan forsvares og henger sammen med at jeg ble overrasket da jeg hørte en øyboer som ba om å få servert quineguas, som er det lokale navnet på svart potet.
Fuerteventura er kjent for minst to ting – solen som skinner året rundt og potet, spesielt den historiske sorte varianten, dyrket på øya. Restaurantene på Gran Hotel Atlantis Bahia serverer deilige Canary potet - eller Papa Canaria. Oppskriften er like enkel som den er velsmakende; Legg noen poteter i en kjele, dekk med vann og tilsett havsalt, mye salt. Etter 25 minutter er de klare til å spise dyppet i Canary mojo saus.

Som feriested er Atlantis Bahia som å oppdage et land av drømmer ved kysten, i en oase av luksus, mulighet for rekreasjon og komfort. Legg til en upåklagelig service og personlig oppmerksomhet på et vakkert hjørne av Fuerteventura, et sted du mest sannsynlig vil huske lenge etter selve oppholdet.

Rommet:
Gran Hotel Atlantis Bahia Real har 242 gjesterom fordelt på seks kategorier, inkludert et spektakulært Royal Suite. Sørg for at du reserverer et rom med havutsikt, og dermed våkner til lyden fra bølgene og utsikt over øyene Lobos og Lanzarote. Med komfort og atmosfære av luksus. Pris for dobbeltrom fra € 185, inkludert frokost, og du vil mest sannsynlig føle deg hjemme.

Maten:
Dette er et alt-inklusivt hotell som også har andre store gastronomisk utvalg, fra buffeer til "La Cúpula" under veiledning av den spanske stjernekokken Carles Gaig, som har en Michelin-stjerne. Hans kulinariske kunst blir mat av ekte glede for smakssanser i en uforglemmelig setting.
Prøv et utvalg av retter fra hele verden eller fra buffet på "La Alacenta Real" eller eksotisk japansk hos "Yamatori". Mellom bassenget og havet serveres et utvalg av pasta og fersk lokal fisk, mens pianobaren "El Mirador" er stedet å nyte en aperitiff, cocktails og drinker, mens du lytter til musikk av lokale musikere.

Spa:
Unn deg en behandling eller to på det moderne Spa Bahia Vital som har vidtrekkende behandlinger, terapeutiske programmer og avansert teknologi i verden av skjønnhet og helse.

Slapp av:
Coco Beach er det nye området for å slappe av på strandområdet foran hotellet og i nærheten av det krystallklare vannet. Dette er et kult sted for å ta gleden på et utmerket mat og et perfekt sted for en cocktail på ettermiddagen, mens man lytter til lyden av bølgene i et hjørne av luksus ute i Atlanterhavet.

Pluss:
De ansatte på en urban oase nær byen Collajero

Minus:
Uferdige anlegg og konstruksjoner i bakgården

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu