Kunst, pub og Che Guevara i London

juli 25, 2015
Sist endret 
juli 25, 2015

Biagio treffer lokale på "El Comandante"

Min By: London
Navn: Biagio Mastroianni
Født: 1969
Yrke: Illustratør, maler og grafiker
Hjemmeside: Smorfia Arte
Facebook: Biagio

LONDON: Illustratør, maler og grafiker Biagio Mastroianni bor og jobber i Luzern og London. Hans kunst vises på utstillinger i London, New York, Italia, New Zealand og i Sveits. Biagio er også gjestelærer på kunsthøyskolen i Luzern.

Hvor bor du? Jeg bor både i London og i Luzern, Sveits.

Vokste opp: I Luzern, men jeg har familie i Italia.

Hvorfor London?: Jeg har alltid vært tiltrukket av denne kosmopolitisk byen med så stor kulturelle bakgrunn, og jeg ble også tiltrukket av kunst, musikk, film, opera teater, eldre bygninger, folk i gatene, arkitektur og atmosfæren i London.

Mitt første minne: Hjelpsomhet og gjestfrihet av londonere, og at så mange fra ulike kulturer har slått seg ned i denne byen.

Hvordan finner du gode spisesteder? Anbefalinger fra venner. Jeg prøver ofte noe nytt.

Mitt favorittsted: Panne e Vin Trattoria i Kentish Town, ekte italiensk kjøkken. Dessverre er den stengt, men det sies at den åpner er et annet lokale.

Hva spiste du der? Spagetti og sjømat, god hjemmelaget mat og hyggelig betjening. De bruker å viser også italienske filmer på noen helger og det inkluderer en middag.

Typisk lokal mat? Sunday Roast, Fish and Chips, burgere og biff.

Møt lokalbefolkningen: Avgjort på "El Comandante", en typisk lokal pub i Annette Road, ved siden av Emirates Stadium og hvor jeg bor. Her er det ofte live jazzmusikk og Latino konserter og veldig bra søramerikansk mat og fotball på skjermene på kampdager. Både servitører og lokalbefolkningen er svært vennlige.

Min favoritt pub: "El Comandante». Om kvelden er dette en oase av gjester inne og viktorianske hus uten nevneverdig biltrafikk. Veldig hyggelig.

Beste sted for en første date? Her er så mange steder, men jeg anbefaler en av parkene i Nord-London.

Mitt hemmelige sted: Haringay Green Lanes i Nord-London er en fargerik gate, full av restauranter, butikker, markeder og kaffebarer. Gökyüzü er en bra tyrkisk og libanesisk restaurant. Etter et måltid foreslår jeg Salisbury på samme gate, en veldig fin gammeldags engelsk pub med levende musikk.

Mitt beste råd: Tenk positivt, lev i øyeblikket!

Min favoritt butikk: Salvino i Brecknock Road, en italiensk delikatesse-butikk for mat og kaffe. Fersk pasta, vin og alle italienske spesialiteter.

Favoritt Event: Et besøk hos Apollo Tavern, en gresk-kypriotisk restaurant i Seven Sisters Road ved Finsbury Park. Maten er veldig god og om kvelden spilles live musikk.

Taxi eller annen lokal transport?: Buss og London Underground.

Hvorfor reiser du? Jeg elsker å oppleve nye kulturer, byer og landskap. Dette inspirerer meg til å lage kunst.

Hvor går turen? Til Italia, i området rundt Napoli som jeg virkelig elsker. Jeg er jo veldig italiensk.

Alfred jobber med TV-dokumentar - og han lager reisereportasjer til King Goya.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu