Kiev Hotell: Premier Palace med høyt overblikk

juli 31, 2016
Sist endret 
januar 17, 2022

KIEV, UKRAINA: Renovert, historisk bygning og en sjarmerende takterrasse med fortreffelig mat og utsikt over Kiev. Av og til er det interessant å teste et hotell med fem stjerner, spesielt i et nytt land. Jeg satset på kvalitet og høy pris-klasse da jeg besøkte Kiev i Ukraina.


Premier Palace Hotel ligger sentralt i Kiev – i nærheten av paradegaten, marked, operahus, katedral og ikke langt fra Uavhengighetsplassen. Dette er Ukrainas første 5-stjerner hotell med fasiliteter og tilbud, inkludert eneste Casino i Ukrainas hovedstad.

Kiev ligger  vakkert til ved Dnipro, Europas fjerde lengste elv.
Kiev ligger vakkert til ved Dnipro, Europas fjerde lengste elv.

Spa og Basseng

Premier Palace har spa, svømmebasseng som er 18 meter langt, sauna, romerbad, kaldtvannskulp og helsestudio som hotellets gjester benytter gratis. Denne avdelingen er faktisk imponerende. Hotellet har forretnigssenter med møterom. Her kan du få organiser det meste, også luksustransport og henting på flyplassen med en av de nye og bilene som står utenfor inngangen. Men husk, prisen er omtrent dobbelt av vanlig taxi-nivå. Personalet ordner også med bestilling av billetter og guidede turer. I hotellet finner du et reisebyrå.

Bassenget på hotellet har nesten olympisk standard.
Bassenget på hotellet har nesten olympisk standard.

Mat og drikke i Kiev

Mulighetene til bespisning er så mange og varierte at du ikke behøver å forlate hotellet de to første dagene. Sumosan er en japansk restaurant, du finner en europeisk restaurant i 8. etasje og en takrestaurant med utsikt til forgylte kirkespirer og byen for øvrig. I tilegg til kaffebar, nattklubb og lobbybar. Frokosten i restaurant Terracotta hadde det meste og må være byens beste. Resten av dagen fremstår Terracotta som en restaurant med europeisk profil på maten – og en flott utsikt over byen.

Rom med massasje

Jeg valgte et vanlig rom med dobbeltseng, men det finnes 288 andre i ulike størrelser, fasong og prisklasser. Rommet var romslig med aircondition, minibar og safe, trådløs og kabelbasert internett, flatskjerm med filmkanaler. Badene har dusj og badekar og, morgenkåpe, hårføner og varme i gulvet. Som ekstraservice kan man få massasje på rommet.

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu