Romantisk måltid i Dubai

august 23, 2015
Sist endret 
august 23, 2015

Sea Fu tilbyr hovedsakelig fisk og sjømat

DUBAI: ”Gjør det stort, veldig svært eller ikke gjør noe"- dette er tilsynelatende mottoet til alt og alle i Dubai hvor det meste er laget for å bli større og bedre enn noe annet sted på kloden. The Four Seasons Dubai er ikke noe unntak fra dette med sin glitrende vegger av gull og en grandios spiral marmortrapp. Bare å gå gjennom inngangsdøren til dette hotellet er en opplevelse, derfor var vi veldig spente hva restauranten Sea Fu kunne by på, husets såkalte signatur-restaurant.

Atmosfære:
Med soft bakgrunnsmusikk og utsikt til havet er stedet som skapt for en avslappet og romantisk atmosfære. Belysningen på kveldstid er litt nedtonet og med levende lys plassert på hvert bord. Gjester kan velge mellom å sitte inne i en avkjølt restaurant eller ute på terrassen, laget som en avslappet lounge med stil og en spesiell atmosfære.

Service:
Gjennom hele måltidet var servicen utmerket. Vår spanske servitør var svært vennlig og hjelpsom når det gjaldt å anbefale meny og vin som passet til maten. Vi satte pris på at ventetiden mellom rettene ikke ble for kort og ikke for lang. Timingen var perfekt

Maten:
Som navnet antyder er Sea Fu hovedsakelig en restaurant som tilbyr fisk og sjømat, og med en profil som ligger mellom Middelhavet retter og Asia.
Det var to aspekter som virkelig imponerte, for det første var menyen ganske kreativ og dernest var ingrediensene til hver enkelt rett godt planlagt og passet perfekt til hverandre. På et sted som Four Seasons er det lett å stole på navnet alene og at kokken holde seg til det trygge og dermed kjedelige alternativer. Men dette er ikke tilfelle hos Sea Fu. Menyen besto av oppløftende elementer som avokado og lime sorbé, eller iskrem med balsamico, altså ingredienser som flytter grenser når det gjelder smak. Hver ingrediens til både forrett og hovedrett var nøye utvalgt, for eksempel smøret til gåselever utsøkt balansert med salt.

Prisnivået:
Forretter og salater varierer mellom 45-150 AED, de fleste hovedretter koster mellom 150 -200 AED og alle desserter 55 AED (Emiratene)

Vintilbudet:
Vinkartet er ganske snevert, men viner som ble valgt passet utmerket til maten. Sea Fu har også et bra utvalg av cocktail.

Totalt sett:
Personlig falt jeg for kombinasjonen fisk og en avslappet atmosfære. Beliggenhet ved stranden er perfekt og vil spesielt anbefale Sea Fu for en romantisk aften.
Åpningstider:
Lunsj: 12.30 - 16:00
Middag: 19:00 - 23:00

Jeg er fra Kenya og studerer for tiden medisin i Irland. Når jeg ikke studerer vil du mest sannsynlig finne meg på reise eller i en bohemsk kaffebar hvor jeg prøver å ta fancy bilder.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu