Mat og drikke Den nye store guiden om norsk akevitt «Jenter er normalt ikke så glad i akevitt, men begeistres straks drinken pyntes med litt kakeglitter» MYE NYTT Å VEL... av Gudmund Lindbaek januar 7, 2022
England London Pub 150 år; Norsk stamgjest, katter og ni liv Pineapple kunne vært hermetisert. Men en aksjon reddet enda en viktoriansk pub fra å bli til leiligheter... av Gudmund Lindbaek mai 5, 2019
Europa Øltest i Karlstad: Små bryggerier - stor kultur Vi har besøkt Karlstad og testet øl fra populære mini-bryggerier – smakfullt laget av entusiasme og mye kjærlighet... av Gudmund Lindbaek mai 20, 2018
Destinasjoner Ta en Hemingway – nyt byen, historien og Mojito Ernest Hemingway lever fortsatt i ånden - og på en barkrakk. Utenfor er Havanna både i ferd med å kollapse og fornye... av Gudmund Lindbaek november 4, 2017
Europa Derfor smaker pasta-retten så mye bedre i Italia En beskrivelse hvorfor pasta-retten smaker så uendelig mye bedre i Italia - og hvordan følelse og sted påvirker smak... av Gudmund Lindbaek oktober 12, 2017
Anmeldelser Magisk matreise til sjøs – mellom Kiel og Oslo Stort kulinarisk utvalg. Spesialiteter er sjømat og ekstra mørnet kjøtt, mest sannsynlig den beste servert mellom Kie... av Alfred L. Nortvedt mai 14, 2017
Destinasjoner Manchester spennende også for mat-elskere Byen bare bare vært kjent for fotball. Men få opp øynene! Manchester er også for mat-elskere med flere nye restauran... av Gudmund Lindbaek februar 9, 2017
Anmeldelser Stock er en saftig opplevelse i Oslo Kraftig og saftig. Vi tester mat og drikke på Stock i et høyst moderne strøk av Oslo, med øl og akevitt til alle fem... av Gudmund Lindbaek september 7, 2016
Destinasjoner Edruelig rapport fra Oktoberfest Her er noen gode og edruelige råd fra vår mann som kom helskinnet tilbake fra sin femte Oktoberfest i München.... av Andreas Lindbæk august 31, 2015
Destinasjoner Frelst i matbyen Gøteborg Sverige har gjennomgått en revolusjon. Fremst i køen av fisk, mattilbud og Michelin-stjerner ligger Gøteborg.... av Gudmund Lindbaek juni 20, 2015