The Brando - luksus i uberørt natur

juli 4, 2014
Sist endret 
juli 4, 2014

Tetiaroa, Fransk Polynesia: Denne atollen har alltid vært et sted med slående skjønnhet, for ro og oppdagelse - først for de kongelige på Tahiti, som valgte denne øya fremfor alle andre som familiens feriested, og senere for filmstjernen Marlon Brando som valgte dette som hans personlige gjemmested.
Hit reiser du med private fly og tilbys ferie og bekymringsløsluksusmidt iuberørt natur. The Brando åpnet med35luksusvillaer,hver medegen privatestrand ogbasseng, restaurantermedpolynesiske ogfransk mat, et luksuriøstspa, flerebarer, et stortsvømmebasseng, økologisk hage, bibliotek, butikkerogvannsport. TheBrandoer etuniktikonsept som fullt ut kombinerer et økologiskmiljø med luksusog polynesisksjarmog enberikende opplevelse.

Mange små øyer. The Brando ligger på Onetahi, en av de 12 motuer, eller små øyer. Denne motu var en gang yndet fristed for kongefamilien på Tahiti. Tiaraunu er den største med mange kokospalmer. Tauini, Tauroa og Hiraanae er en klynge av øyer kun atskilt av korallrev. Oroatera er et paradis med spektakulære strender og en lagune. Tahuna Iti & Tahuna Rahi: Et fristed for fugler. Reiono: Den eneste motu som har bevart sin primitive, opprinnelige regnskog. Fungerer som hjem for Kaveu (kokos krabber). Aie: Den minste på 12 motuer. Rimatuu: Den første som ble bebodd av europeere - var en gang en kokosnøttplantasje med egen landsby og havn.

Beliggenhet. Tetiaroa ligger 60 km nord for øya Tahiti. The Brando ligger på Onetahi, en motu på 78 hektar (193 dekar).

Egen flyplass. Tetiaroa er privat med sin egen flyplass. To eller flere avganger om dagen er planlagt eller vil bli organisert med to 8-passasjerer Britten Norman fly. Reisen tar ca 20 minutter fra Tahitis Faa'a International Airport til Motu Onetahi. Etter landing blir gjestene møtt og fraktet med elbil til sin private villa.

Her bor du. Det er 22 villaer langs West Turtle Beach og 13 langs South Mermaid Bay. Alle reflekterer polynesiske livsstil og tradisjoner, med luksusinnredning, topp fasiliteter, inkludert et eget basseng, og vinduer så store som dører som lar gjestene nyte i solen, vinden, og lagunen. Villaens tømmervegger og hager er omgitt av et spennende landskap. Anlegget er laget med fornybare energikilder, for å beskytte paradiset for generasjonen.

Villaene. Hver av de 30 ett-roms villaene har en størrelse på 96 kvadratmeter, med et romslig soverom, stue og bad, og terrasse som fører til eget basseng og privat tilgang til den hvite sandstranden. Fire to-roms villaer har mange tilleggsfunksjoner, blant annet spisestue med plass til seks. I disse villaene er det andre soverommet plassert rett ovenfor rommet i første etasje. En tre-roms villa på 246 kvadratmeter er en mulighet for venner eller større familie som vil bo sammen.

Servering. Den prisberømte kokken Guy Martin, som driver restaurant Le Grand Vefour i Paris, tar seg av maten på The Brandos mange spisesteder og bespisning i villaene.

Spa. Varua Polynesian Spa har dampbad, avslappende salong, yoga og en spa-suite for par. Behandlinger er inspirert av gamle polynesiske tradisjoner kombinert med moderne teknikker.

Fasiliteter. Hovedbassenget ligger praktisk talt på stranden, her er aktiviteter og utflukter, bibliotek, en øko-stasjon, økologisk hage, treningssenter, tennisbane, en luksus perle-butikk, boutique, møterom og eget område for ungdom.

Spesial. The Brando kan arrangere spesielle feiringer for gjester, som bryllup og bursdager.

Alfred jobber med TV-dokumentar - og han lager reisereportasjer til King Goya.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu