Ingen party som det hete og hvite på Solkysten

juli 11, 2017
Sist endret 
juli 11, 2017

De spreke har sitt eget party på Costa del Sol

BENALMADENA, SPANIA: Den hete spanske sommervarmen er avgjort på og det virker som hver kveld er en festkveld og natt på Costa del Sol. Etter en eksklusiv og het kveld på terrassen til Epic Gym,  synes jeg det er rimelig å påstå at man er kommet vel inn i feriemodus og blitt omfavnet av sommeren 2017

Bortsett fra ustanselige hete kvelder, så organiserte Epic Gym et såkalt White Party på terrassen under palmetrærne og serverte en eksklusiv diett av nylagde cocktailer, kalde eksotiske drinker og sunne burgere. I tillegg ble vi vartet opp med sexy musikk fremført av den eksepsjonelt talentfulle saksofonisten Dani Vikario fra Malaga og oppløftende dansemusikk fra en DJ som vet det meste hvordan man får opp stemningen ved hjelp av musikk og teknikk.

Publikum besto for det meste av medlemmer på relativt nye Epic Gym, treningssentret som ligger like ved stranden i Benalmadena. Epic åpnet sine dører i november med siste nytt innen utstyr, og med yoga- og salsaklasser for både lokale og turister. Svært mange skandinaver trener her. Det så ut som medlemmene har trent bra i løpet av disse månedene - og definitivt lært et eller annet om det å kombinere et sundt og bedre liv med å komme i form for en helhvit fest på solkysten i Spania.

Strålende. Mange fortsatte festen på den sofistikerte og strålende nattklubben Mana i nabobyen Torremolinos. Denne klubben er stilig og besøket kom som en ekstra bonus – med nye cocktailer som førte til at den mørke party-natten ikke var over før den lyse morgen. På solkysten sover man ikke bort sommernatten, spesielt ikke når man er antrukket i hvitt.

Mana, adresse: Urb. Costa lago, Paseo maritimo de playamar, 29620 Torremolinos, Málaga

Alfred jobber med TV-dokumentar - og han lager reisereportasjer til King Goya.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu